Nový update 5.0

Díky za info,mám windows koupené,dnes jsem chvíli testoval a projekt se udává dobrým směrem,můžu říct že je to jedna z nejlepších her které jsem mohl zkusit,jen mě celkem rozesmutňuje zadrhávání vněkolika sekundových intervalech které je až odrazující od pokračování dál,snad tato chyba bude brzo odstraněna.

Hra pořád není úplně stoprocentně optimalizovaná.
Beta má vyjít v prvním čtvrtletí příštího roku a tam by to mělo už být lepší.

Pořád je ale optimalizace lepší než v předchozí verzi, takže by jsme aspoň za to mohli být rádi.

Jinak si nejsem jistý jestli zmíněné zadrhávání je problém hry, nepamatuji si že by se mi tam něco takového dělo. Možná bude problém jinde.
Se zadrháváním jsem se setkával. Vetšinou mi pomohlo přinstalovat hru, nebo vyčistit počítač, přeinstalovat windows.
Samozřejmě se nedá vyloučit i třeba málo RAM, nebo malá pamět grafiky.

Mám stejný problém, nějakou dobu jsem zkoušel všechna různá nastavení grafiky ale pomohlo až odpojení Gamepadu Xbox 360 wireless (mám Win 10). Předtím jsem měl Win 7 a to bylo ok ale teď právě kvůli zadrhávání na Win 10 hraju jen v kombinaci klávesnice + myš.

Zajímavé @Hound
Je asi pravda že chyby může generovat lecco.

Chyby bohužel může opravdu generovat téměř cokoliv. Určitě se na to v následujících dnech podívám a uvidíme, jak se to bude chovat :–)

1 Like

10 určitě lepší jak 8 ty mi ani nepřipomínejte

Když bojuju v Aréně, tak pořád ztrácím peníze, i když vyhraju. Děje se to taky někomu?
Je to dost otravný, protože mi po pár zápasech peníze dojdou. Zkoušel jsem spustit novou hru, ale nepomáhá to.

Za to může nejspíš to, že si půjčuješ armor a vsázíš málo nato aby se ti to vrátilo…

Aha :grinning: to mě nenapadlo. Ve 0.4 byla zbroj levnější.

Je to možný, a nebo to bylo nějaký zabugovaný, ptže jsem v 0.4 o peníze nepřišel nikdy, ani když jsem 4x prohrál :smiley: Zato teď jsem prohrál druhej souboj a bylo hotovo… :smiley:

Je to tak v 0.4 se peníze neodečítali.

Asi nejlepší řešení je nastřádat si dost peněz a před arénou hru vypnout, tím se vám uloží hra a pak můžete načítat znova a znova.

Nevím jak přesně to funguje, jestli můžete načíst ulženou hru, když vám hra už běží. Ale rozhodně se můžete nechat zabít což vám zpřístupní “continue” možnost.
Anebo pak můžete vypnout hru přes Alt+F4, tak se vám hra neuloží a při novém spuštění se vám hra při použití “continue” načte tam kde jste jí předtím vypli.

Sorry za pozdní odpověď, práce… -.-

Ve skutečnosti je to opravdu tak, že nakonec je sečných útoků pět (sekat “doprostřed” postrádá smysl - v reálu všechny útoky směřují doprostřed, jen z různých stran). Bodné jsou (už drahnou dobu) dva: když míříte na hlavu, vedou na hlavu (bodnutí do obličeje, au), když míříte jinam, vedou na střed. To je jednak proto, že nedává moc smysl píchat někoho mečem “vpravo dolů pod žebra”, jednak se nám tím hodně zjednodušil systém.

Novinka v A.05 je pak to, že je někdy vybrán i střed růžice (šestá zóna). Nic to nemění na funkčnosti, stane se to, když bodnete a nepokračujete hned dalším útokem. Díky tomu, že se automaticky nemění zóna na některou z vnějších, může postava zůstat v postoji s mečem vodorovně (vnitřní kryt), což dřív nešlo (resp. v původním systému, kdy se neměnila automaticky po seku zóna na následnou, to šlo, tímhle jsme to tam tedy částečně vrátili).

2 Likes

Aha. Díky za odpověď.
Popravdě už jsem zapomněl že jsem se na to ptal :smiley: , ale o to víc díky.

1 Like

Bude možné aby v hre moja postava získala nejaký šľachtický titul a s tým spojené záväzky a výhody?

ďakujem za odpoveď

Nekolikrat jsem tu cetl ze ne. Pac jsi jen syn kovare, bylo by to nerealne.

potvrzuji.
Hypoteticky by bylo možné že by se hlavní hrdina mohl stát rytířem v pozdějších aktech.
Ale pokud, tak se rozhodně nebude jednat o sbíraní titulů jak trenérských odznaků v pokémonu.

2 Likes

Zdravím, máte někdo stejný problém ? Když mám nahráno už pár hodin a jsem trochu naexpenej hra začne chvilku po spuštění padat. V podstatě se nedá hrát dál a je nutný založit new game. Víte někdo co stím ? ještě jsem se kvůli tomu nedostal ani na lvl 18

já pokaždé hraju znova radši protže mi v 0.4 po načtění savu hra zamrzla ale to padání je celkem normální si myslím

Ok když to je normální budu muset počkat na další opravné patche.začínat poklaždé odzačátku mi připadá uplně na hlavu.Chci se přece propracovat k vyšším lvl jak postavy tak skillů…atd. Chtěl jsem například zjistit jaký je v 0.5 lvl cap ,ale to zjevně neklapne :frowning:

občas loaduju občas začínám znova, ale s problémy po delší době hraní jedné a té stejné pozice jsem se tedy nepotkal.