Ve hře nefungují hlasy postav

Zdravím,

včera jsem koupil hru, spustil ji a přepnul titulky na české. Nicméně ve hře postavy pouze hýbají mimickými svaly a z úst jim nejde žádný hlas. Vím, že se jedná o betu a také že na dabingu postav se pracuje, nicméně tyhle základní hlasy, podle videí, fungovaly už v Alfa verzi. Neví někdo, kde by mohl být problém? Docela mě to zkazilo první dojem. Zkoušel jsem restartovat hru, PC, ale stejně nic. Jen ve spouštěcím intru, při loadingu hry po spuštění, to funguje, ale jakmile se načte hra, tak je ticho jak v hrobě.

Ahoj,
není možné, že by jsi měl ve hře ztlumenou hlasitost hlasů?

Bohužel není, tohle byla první věc, kterou jsem zkoumal, všechny 3 voliče hlasitosti mám plně vpravo. Hudba, zvuky normálně fungují, pouze hlasy z postav prostě nejdou.

S kolika NPC jsi mluvil. Pokud si to dobře pamatuju, tak ne všechny mluví.

Musím říct že mě toho moc nenapadá
Podívej se ještě do system.cfg (ve složce hry) co máš nastavené u: sys_languages, g_language

Je pravda, že jich nebylo mnoho, nicméně šermíř a hned na začátku po úvodním intru, tak dle videí na youtube tam normálně mluvili. Co bylo nastavené v system.cfg teď bohužel netuším. Do tohoto souboru jsem předtím vůbec nelezl, pouze jsem nainstaloval a spustil hru. Hru jsem zkusil přeinstalovat a již vše běží. Ačkoli je mi záhadou co s tím mohlo být, tak jsem rád, že již vše funguje jak má.

1 Like

No mi zase ve hře non-stop prší a s koněm nejde sprintovat :smile: ale chill, beru to s nadhledem a zkouším základní prvky hry :smile:

Tak přeinstalaci jsem chtěl navrhnout, ale nejdřív jsem chtěl vyčerpat méně radikální řešení.

Počasí je ve betě docela nevyspitatelné. To se už ale v naší interní verzi zlepšilo.

To že s koněm nejde sprintovat si matně vybavuji že problém v betě byl. Nedělal jsi náhodou quest v samopších kde se popereš s pokřikujícím vojákem v hospodě? (Dívka v nesnázích, nebo tak nějak)