Ahoj lidi. Jelikož mam v plánu, hned co se mi do rukou dostane jakákoli forma hry, ze hry natočit pár videí na YouTube. Zajímalo by mě kolik takových lidí na české scéně ještě kromě mě je. Případně bych uvítal odkaz na kanál těch, kteří mají v plánu ze hry také něco natočit
Nejprve bych řešil legálnost takového natáčení v “jakékoli” formě hry. Jelikož jsi Baron tak budeš mít Alfu a předpokládám že bude nelegální zveřejňovat cokoli z takové verze hry.
Takhle to je v každé alfa, beta verzi každé hry. Účastnil jsem se alfy SWTOR i TESO a i když tohle je jiná hra, nepředpokládám, že nás nechají zveřejňovat věci které nejsou hotové
No vida… Takhle se nad tím zamyslet mě ani nenapadlo… Říkal jsem si že mam hru koupenou, tak není problém, ale tahle problematika mě ani nenapadla… Dík za upozornění a kdyby někdo věděl jak to s tím tedy je, byl bych mu moc vděčný
Jo to nebyl špatný nápad, kdyby z toho někdo natočil gameplay, ale prosím Vás, ať je to gameplay kvalitní a ne gameplay typu “nikdo to v čechách nenatočil, tak si nahrabu odběratele”
Kvalitou se nemůžu rovnat lidem z indiana, nebo třeba sterakovi, ale řekl bych že kvalitu mam vcelku obstojnou :D. Na profilu jsem si do informací přidal odkaz na YT chanel, tak se když tak můžete podívat a posoudit kvalitu osobně
no taky bych rad natocil nejaky videa z KC, tim padem by se snad mohl nekdo z WH vyjadrit jaky bude jejich postoj k takovymto aktivitam
Napsal jsem jim mail, kde se na tuto problematiku ptám, tak teď jen počkat na odpověď. Jestli se tedy dříve nevyjádří zde) Upřímně doufám že se k problematice vyjádří v náš prospěch (aby taky ne). Teď nám nezbývá než čekat a doufat
Já jsem osobně chtěl zkusit taky natočit video - takovej první dojem ze hry a podělit se s lidmy co si hru nekozupili a uvažují o tom… bylo by to pro tvůrce možná i přínosné pokaď by to nedělal nějakej poděs ale někdo schopnej kdo by navndail hráče Ale taky mě teda nenapadlo že by to mohl být problém… Jinak s natáčením videí mam minimální zkušenosti… a nikdy jsem do videa nemluvil…
Ale chtěl sem to jen pro prdel zkusit … založit si ještě jeden kanál, aby si toho nikdo koho znam nevšimnul a něco kvalitního nasmolit… určitě né kvůli sledovanosti a hlasům i když reakce by mě zajímali a hlavně rád lidem radim… tadle hra mě natchla tak, že po dvaceti letech je to první hra kteoru si kupuju
alfu nemám nejsem baron, ale zajímalo by mě jestli to nejde ještě nějak změnit… že bych si zrušil vojáka a dal si tam barona…
aniž bych platil oboje
Na změnu máš ještě čas do konce kampaně,
Tady o tom máš topic:
Na redditu v AMA se Warhose někdo ptal jaké je jejich stanovisko vůči monetizovaným videím se záběry ze hry. Odpověď byla, že s tím nemají problém. A také proč by ano. Více videí, větší publicita zdarma, více prodaných kopií.
Uplne suhlasim a moj osobny pocit z ludi za WS je ze su otvoreny, tak predpokladam, ze s tym nebudu mat problem.
Díky, ale proto sem ten topic zakládal : ))
Pardon, nevšiml jsem si. ^^
Já si myslím, že by byli vývojáři sami proti sobě, kdyby zakázali natáčení videí. Takto komplexní hra totiž nabízí spoustu proměnných, co hráči vyvedou. V tom videu to vývojář uvidí i s komentářem, co hráč čekal a jak reagoval atp…
Osobně si z alphy neodpustím alespoň jeden Let’s play
Endy. Je mi ctí se tady s tebou potkat. Na youtube ti dost fandím a fakt jsem nečekal, že se vyjádříš k jednomu z mých vláken na fórech kingdom come .
Už se těším na alfu až něco natočím
Tak jsem dal již dohromady Lets play… http://youtu.be/NYxzwY2WXUc
Je tam pár vtipných bugů, ale nepředpokládám, že jsem jediný, komu se stali…
Tak když jsi to sem dal, tak se když tak můžeš podívat i na můj LP. Jestli teda budeš mít chuť
Koukám že některé reakce má většina lidí uplně stejné