Soubojový systém

Jistě jste již také viděli video a váš názor?

Za sebe jen trochu nechápu jedno tlačítko na kryt. V Mount and Blade to také jde na čtyři způsoby a nikdy mi to nepřišlo komplikované, ale na druhou stranu je zde komplexnější výběr útoků a to oceňuji, i když si myslím, že bez gamepadu budou pc hráči prožívat muka. A nakonec doufám, že se podaří řádně implentovat váhu zbraně a kladivo či obouruční meč tedy nepůjde vykrýt čínskými hůlkami. :slight_smile:

Ahoj, napsal jsem na to podobný post anglicky:

Tiez dufam, ze ovladanie odladia i pre mys+klavesnica. Ono sa ta myska sama ponuka na intuitivny pohyb mecom.
Uvidime, fakt som zvedavy :wink:

1 Like

Jeden ze členů vývojového týmu výslovně řekl, že tohle tlačítko je jen jedna z možností obrany, a to ta nejméně efektivní - velice rychle unaví.

Nejsem si úplně jist, ale jak řekl zde Olivir, toto tlačítko není jediné. Já předpokládám, že to bude na naklonění myši, protože ovládat obranu čtyřmi tlačítky na klávesnici by byl horor. Ale, má to být primárně na PC, tak snad to nějak půjde.

1 Like

Naštěstí mám v šuplíku ještě gamepad z dob závislosti na Devil may cry. Jen doufám, že neudělají to samé co borci z Ubisoftu na Assasins Creedu 4 - omezení na XBox gamepad :frowning:

Omezení na Xbox gamepad už je v hodně hrách a už nějakej pátek. Sám jsem byl donucen ho asi před dvěma lety koupit (po problémech s různými emulátory xbox ovladače, aby fungoval můj nabušenej (tehdá) Logitech…). No a nelituju, je skutečně nejlepší (jen doporučuji). Uvidíme jak se to vyvine, ale přinejhorším budu kombinovat (pokud to půjde) jako v jiných hrách (Saints Row například, kde joypad mám na řízení a na střelbu a chození mám myš/klávesnice).

S tím ovladačem musím souhlasit. Taky jsem zkoušel od logitechu až po ten xboxovej a je výbornej, dokonce si troufám tvrdit, že má lépe řešenou ergonomii než playstation ovladače… lidi to moch nechápou, ale je to pohodlný se vyvalit do gauče a zahodit klávesnici a myš :slight_smile: já s tím ovladačem začal hrát Mafii 2 a od té doby na něj nedám dopustit. Každopádně hra musí být opravdu pro ten ovladač dobře udělaná, to je jasný!