Beta verze -CZ titulky

To si myslím, je naprosto zbytečné…hlavně že bude česky finální hra

1 Like

Já bych neřekl, že je to úplně zbytečné. Chtěl bych si (myslím, že je nás mnohem víc) užít už Alfa verzi. Takto to není ono. Ale souhlasím s tím, že je důležité, aby byla česky finální verze.

Taky bych do alfa verze uvítal titulky :blush:

Takže Alfa je dřív než Beta?

Jo a Knight je vejš než Baron?

Baron je na tom líp,muže testovat přímo ve hře.

Zdravím. Neví někdo jak to vapadá s těmi českými titulky ? Nemčina a Francouština tam už je takovou dobu a na čechy se pořád prdí.

1 Like

Beztak není zatím moc co překládat.

to není no,ale na tom vůbec nesejde. čekal jsem že české titulky budou první když to je hra od českých vývojářů. A on tam je nesmysl jako němčina a francouština je to divný

Nový update má vyjít v druhé půlce října a myslím si že by tam české titulky mohly být.

1 Like

Právě proto, že to jsou čeští vývojáři, kteří píší dialogy v mateřštině a až potom to jde do překladu, tak můžeme být rádi, že se titulků vůbec dočkáme. Jinak by se to stěží vyplatilo u tak malého trhu.

Jsem rád, že alespoň vím kdy výjde další alphaupdate.

Já už bych hrál Alphu 0.5 až bych brečel…

1 Like

Jenom si pobrečte.

Ne že by to pomohlo, ale po skoro měsíci odkládání už nám asi ni jiného nezbyde

Titulky asi nedošly.

Ahoj ví někdo zasvěcený jestli už bude beta ? :slightly_smiling: Nové video je parádní nemůžu se dočkat :slightly_smiling:

bude brzo, nejsis v ramci dnu

1 Like

Zdravím vím že to není správný topic ale nevím kam stím. Je nějaká možnost získat plnou hru na ps4 když mám teď hru na PC ? nebo je už pozdě to změnit , a musel bych si koupit další hru ?

Zvolit verzi by mělo jít po přihlášení v sekci my profile pod tlačítkem fund. Teďka by si měl mít pouze alfu a betu na PC a když budeš mít zvolenou ps4 verzi tak pak už nebudeš mít finální PC verzi, ale nvm to na 100% chtělo by to napsat někomu z týmu. Jinak beta má být 3.3.

1 Like

Díky kouknu na to. Jj o betě už vím. Koukal jsem teď na video a vypadá to super :slight_smile: a na konci to řikal že bude ve cřtvrtek :slight_smile: