Chyba při instalaci 0x80310017

Zdravím,pořídil jsem si přístup přes www.kingdomcomerpg.com, což zřejmě nebyl nejvhodnější nápad (docela si za to nadávám), nicméně jsem myslel že dostanu aktivační klíč přes Steam a to jsem myslel docela špatně, nicméně dostal jsem odkaz na laucher přes který by se měla hra dát stáhnout. Po zadání loginu a hesla a zadání cesty při pokusu hru nainstalovat - tlačítko “Nainstalovat hru” vypadne hláška “Unknown bundle setup error:0x80310017” . Tabulka se opakuje při výběru jakéhokoliv disku, spuštění jako správce, vypnutí antivirového programu, restartu i při novém stažení laucheru. Můj systém je Win 7 64bit, karta DX11, Opravdu nevím co s tím. Poradí mi prosím někdo?

Nejsi sam, take me to dela a spouste dalsich lidi. Chyba je v launcher. Puvodni Beta sla v poho nainstalovat a zacalo to delat az po update bety.

Z WH psali, ze pracuji na naprave

Dneska jsem znova stáhnul luncher, spustil jako admin a hra se normálně nainstalovala. Jiní lidé co měli problém taky řekli že už je vše v pohodě, tak předpokládám že na něčem opravdu zapracovali…

No díky za odpověď, jsem měl strach že to bude v PC a jak to budu řešit. Mimochodem teď jsem se to pokoušel instalovat aspoň na NB a i tam se ta chyba projevila a tam mám Win 8 takže úplně jiný systém a všechno

Dnes byl vypuštěn další fix launcheru, takže doporučuji vyzkoušet, jestli to už běhá :slight_smile:

1 Like

Ano, ano, díky, už to stahuji a docela už se těším :D.

Zdar pánové jak to funguje když si koupím hru tu nejlevnější tak 49.99 tak pak mě hra dojde domů a nebo mě přijde jenom nějaký soubor na email kde se dá hra stáhnout.

Nebo jak to funguje děkuji za pomoc

Ahoj,
Když si teď pořídíš hru za 49.99
Tak se jedná o digitální verzi, kterou obdržíš při vydání hry.

Zároveň si ihned budeš moct stáhnout Betaverzi hry.

První verze s hrou v krabici je za 64,99