Klášter, co dál?

dobrý den, dokáže mi někdo pomoci? Má úkol v klášteře. Dokončil jsem ho když jsem sejmul toho svatýho a ukradl knihu. Výpačil jsem se ven, vzal své věci a teď mi hra stále píše výpis úkolů na ten den a stále dokola? Nevíte co s tím, nebo jak ten úkol dodělat aby se korektně dokončil? Díky za info.

Hele me se taky psal porad dokola, nevim jak ho dohrat. Kazdopadne ted by si mel jit na sraz k ohnisti do bazin kousek za klasterem, kde se sejdes s tema loupeznikama co ti zadali ukol zabit toho kluka.

To jsem samozřejmě splnil ale stále mi to vypisuje ty úkoly z toho kláštera. Už mě to nebaví :frowning: a musel jsem si koupit jiné věci :smiley: protože můj kyris a pár dalších věcí, jsem měl stále jako kradené.

Je asi potřeba nechat se vyhodit z kláštera. Aspoň to fungovalo pro mě. Naštvat cirktátora nebo převora tak, že mě vyloučí. Tím se hra zase přepne z “klášterního” módu do normálního.

No jo ale se mnou nikdo nemluví a nechce mě vyhodit. Až když killnu borce a přijdou na to tak mě zavřou do vězení. Ale to mi nic neřeší. Je to prostě podělaný. Nenapsal by jsi sem postup jak jsi ten úkol řešil? Tohle je první bug co jsem potkal a je fakt šílenej.

Je to nezvládnuté, což je škoda, ten klášter má velký potenciál, ale moc se to nepovedlo - psal jsem to tady: Quest v klášteře

Nakonec jsem to řešil tak, že jsem pobýval v klášteře, získal opatovy klíče, zjistil kdo je Svatej. Potom jsem se nechal vyhodit, vybavil se svojí výbavou, v noci prošel do kláštera přes sklepní dveře (mělo jsem ten klíč) do dormitáře, našel příslušného novice, zabil ho šípem a rychle utekl ven.

Asi to pořeším stejně, s tím že tam ale vůbec nebudu vstupovat ale prostě to loadnu, večer se tam vkradu, ukradnu knihu, zabiju ho a zdrhnu.

Já to udělal tak, že jsem pomohl svatýmu zdrhnout, zinscenovali jeho vraždu a venku jsem mu řekl, že ho odtáhnu do chládku, začal se šprajcovat, tak jsem mu dal tři kolena, locketa a je v Ratajích pod zámkem.

1 Like