Tak si musím trochu postěžovat. Hra je supr, na klášter jsem se těšil, ale ten quest je podivný. Nakonec jsem si musel vygooglit jak se přes něj dostat, a řešení je prostě divné.
- Racek po mě chce, abych Svatýho přivedl do Ratají. Takže ho nehodlám zabíjet.
- Podle poznámek u Převora jsem si byl jistý že je to Antonín. Tak jsem ho v ústraní zmlátil do bezvědomí, vynesl ven … a nic. Na koně s ním nemůžu, nemám ho jak do těch Ratají dostat. Přitom tímhle jsem podle mě splnil to co chtěl Racek a verbíři. Mimochodem, když ho prohledám, tak žádnou kostku nemá. Když ho okradu, tak taky ne.
- Vygooglil jsem jaké je správné řešení. Chce se po mně abych Antonínovi prozradil že v klášteře hledám Svatýho. Jakou to má logiku? Když vím kdo to je, tak mu o svém poslání rozhodně říkat nebudu, ne? Pak se od něj nechám otrávit a v následujícím rozhovoru prostě není žádná možnost ho zatknout a dovézt Rackovi. Můžu se s ním akorát dohodnout a nebo ho zabít.
- To jak se kostka najednou objeví když ho zabiju je podraz. Jestli ji má u sebe při zabití, tak ji měl mít u sebe už předtím.
Takže tenhle quest měl velký potenciál, ale nakonec jsem pořád jenom bloumal po klášteře a místo přemýšlení jak splnit úkol jsem přemýšlel co proboha vývojáři mysleli že mám jako udělat. Škoda toho potenciálu.