Zdravím, rád bych se zeptal, zda ve finální hře bude noc stejně tmavá jako v betě. Myslím tím tedy to, že bez louče si nevidíte doslova ani na špičky bot nebo nosu (ten neni stejně vidět ani ve dne ). Osobně by se mi líbila podobná mechanika jako při vcházení do budov, kdy se viditelnost po chvíli zlepší (jak si oči zvykají na tmu) v noci to funguje stejně a myslím si, že aspoň trošku by mělo být vidět
Zdary
Hele zrovna viditelnost v noci je něco, co se během bety adresovalo poměrně často, takže počítám že tohle už je víceméně velmi pěkně ošetřené. A předpokládám že zrovna zvykání zraku na světelnost okolí tam asi bude podchycené.
inu já tu fórum projíždim celkem krátce takže ty starší věci co se řešili nemam zmáknutý ale díky za objasnění
A já bych zase dodal, že když jdeš ve skutečnosti při bezměsíčné noci v lese, tak není vidět NIC, ani ty stromy, a bez problému se beznadějně zamotáš do křoví dva metry vedle cesty aniž bys měl tušení kde je. Takže mně to v betě přišlo docela realistické.
to nepopírám vlastní zkušenost…ale když takhle jdeš třeba po louce i bez měsíce tak prostě vidíš kolem sebe co kde je…možná ne detaily ale poznáš kde co je
To jo, s tím bych souhlasil. No tak se necháme překvapit
jojo asi tak musíme věřit
Tak přece tě nenechám projíždět celý forum jen proto abys našel odpověď na jednu otázku Ale při browsdání do minulosti určitě najdeš spoustu zajímavejch věcí, jako třeba tohle Traveling to the game area and beyond
na tyhle věci si raději zajedu osobně nemam to ani moc daleko…a konec konců tady u nás se narodila manželka Jiřího z Poděbrad takže
no tak to je bomba to viš, my plzeňáci můžeme jen doufat že se v Kingdom Come XV: Žižka’s Revenge objeví dobývání katolické Plzně
počkej na Kingdom Come XII: Spanilá jízda
Přesně tak - když jde člověk v noci v hustém lese, vidí víceméně prd. Ale jakmile vyjde na louku a není zamračeno, světlo hvězd je překvapivě použitelné. A když je ještě navíc měsíc, tak je to úplně jak o poledni. Jsem zvědav, jak to vyřeší.
Mimochodem ve všech Youtube videích, které jsem viděl, se všichni rozplývali, jak skvěle černá je noc, zvlášť ve srovnání s komediemi jako Skyrim nebo dokonce i Witcher. Tak snad ve Warhorse nevyměknou.
stačí kdyby jenom tak jako lehce odtvrdnuli a udělali to tak jak se to tu více méně napsalo…v lese - neuvidíš pařez co máš pod nohama na louce/poli - přiměřená viditelnost a v obcích - sem tam nějaká ta louče nebo svíčka