PS4 všechny verze chyby bugy Piš zde

Vlákno pro report ps4 bugů všeho druhu na ps4 a nápady pro patch

Vše jsem testoval na patchi 1.03:
1 - Pády hry v cutscénách (poslal jsem dva ps4 reporty i s videem).
2 - Chození do schodů. Charakter se velmi často zasekává o schody a je problém je vyjít.
3 - Padání ze žebříku. Charakter občas padá ze žebříku při lezení nahoru a držení chůze vpřed.
4 - Po stisknutí alchemistické laboratoře se mi charakter katapultoval stropem domku u kořenářky v lese směrem do nebe a rychle jsem ve vzduchu dal cancel a spadl jsem na střechu a zlomil si obě nohy a skoro vykrvácel.
5 - NPC se velmi často chovají, jako kdybych byl zloděj a chodil ve stealth modu a okřikují mi co tu dělám apod, i když chodím po veřejných prostranstvích.
6 - Save v posteli mlynare v ratajich (nesavuje to, stalo se spouste lidi, ze prisli o tunu progressu) - mela by savnout kazda postel
7 - obecne vice save pointu do questovych misi (zejmena po delsim cestovani na nejake misto)
8 - plus vše co jsem napsal zde:

Ta 4. je výborná…:-)))

Vcera se mi to stalo podruhe, zase u korenarky (jsem to zkusil jeste jednou jestli uz se alchymie podari, ocividne ne). Podle toho bugu je videt, ze ovladani z alchymistickeho stolu tam je, dokonce jsem mohl ve vzduchu otacet presipaci hodiny :smiley: Tentokrat jsem nedal cancel, takze mi to letelo do nebe a uzil jsem si krasnej vyhled a musim rict, ze maji super udelany LOD, vubec to nelagovalo.

To je bomba…tak tu krajinu asi nikde jinde neuvidíš. Jestli to není záměr. :smiley: Kde je ta kořenářka? Zkusím taky. Taky se chci proletět…:slight_smile:

1 Like

Zdravím, mám problém, bránu na Talmberku mám pořád dole, vím, že se z tama dá dostat přes most, ale při questu Žofiina svatba je to trochu problém když tam mám dostat toho koně, přes most je to nemožné :smiley:

To mi ani neříkej, ten quest teď právě dělám. :smiley: Snad se k tomu dnes večer dostanu…

Na západ od Úžic pojedeš po cestě do lesa a až se dostaneš na rozcestí, tak se dej doprava. Dojdeš až k její chatě, kde sedí před ní. Vlez do toho baráčku za ní a klikni na laboratoř. Já mám zatím stoprocentní úspěšnost, ale je možné, že tobě se to vůbec nestane. PS Nezapomeň se v Úžicích sejvnout v hospodě :slight_smile: (smrt je nevyhnutelná - rychlocestování z nebe nejde, takže nezbyde než dát cancel a spadnout na zem)

Keď dokončíte quest Raubritter tak sa nedostanete po vypnutý hry naspäť na uloženú pozíciu, tento quest Vám nejako pokazí save a ide hra načítať len pred quest, taktiež už 6 hodín nedávam dmg s mečom, skratka hit prejde cez postavu a neudelí žiaden dmg.

Na Talmberk brána normal otevřená. Quest splněn…:wink:

Zdravím, hraji na ps4 a mám problém s dokončením úkolu: skuteční křesťané. Poté co vlezu dle instrukcí na půdu u Bauerů a dám čekat, hodí mě to časově někam okolo půl 11 večer a poté - úkol nesplněn. :frowning: Má někdo stejný problém?

Už si to nějak vyřešil?

Ne nevyřešil, zatím jedu dál a vrátím se k tomu později pokud vyjde nějaký opravný patch

V Ratajich nefunguje lockpicking u dveří do písařové místnosti, a další, kde nefunguje je bedna s pokladem XIII, která je na jihovýchod od Neuhov, proste dam že to chci vypáčit a nezobrazi se mi ten zámek (mechanismus)

Dan Vávra o tom nedávno mluvil. Prý se to stane jen když máš určitý druh oblečení na sobě , část toho oblečení zavadí o nějaký předmět a to tě katapultuje :smiley: Je vlastně těžké tyhle bugy zjistit protože když vývojáři tu hru testovali tak to oblečení na sobě neměli .No vůbec jim nezávidím .

Já zjistil bug v hostinci v Úžinách, když lezu po žebříku na patro kde mám postel tak vždy spadnu dolů , jen někdy se mi podařilo nahoře poskočit.

Další zjištěný bug. Použil jsem lektvar Sýček a i po vypršení účinku noční vidění nezmizí. V novi je to fajn ale ve dne není vidět nic ,je to hrozně světlé.

1 Like

Po koupení pokoje (na furt) v hospode v Sázavě jsem tam párkrát přespal a poté zustaly dveře zabouchnuté bez žádné volby (otevřít/vypáčit) a na mapě zmizela ikona postele a u hospodského není v rozhovoru nabídka koupě noclehu (přece mám zakoupeno). Musím tedy chodit spát do jiného města.

S petkem druha sance ten pad prezijete, a postava vyleti kdyz mate v inventari vybranej stit k pouziti

Mám stejný problém. Vyřešil jsi to nějak ? Napadlo mě znovu si dát sýčka a třeba se to spraví až efekt odezní. Večer to zkusím. Použil jsem ten lektvar už mnohokrát. Buglo se to až, když jsem pod účinkem lektvaru použil rychlé cestování.