1.4.3 patch Oblehani talmberka

Zdravim,

Po mesici sem se vratil k KCD (verze 1.4.3). A v hlavnim pribehu jsem zasekly pri priprave praku na oblehani - prak videt neni i kdyz npc postavy na nem pracuji. A druhy horsi bug je premlouvat kneze Bohutu na pomoc Talmberku po premluveni nelze ukoncit rozhovor jinak nez alt+f4. Tedy v hlavni linii nelze pokracovat. Mam doinstalovano pouze HD TEXTURE PACK DLC. Muze to zpusobovat problem? Pripadne mam pockat na patch? Diky

Pavel

Zostrojenie trebuchetu trva par dni. Mas na stavenisku majstra Keysera? S prehovorenim fararka som nemal problem. Sak skus vypnut tie HD textury. Mas na to graficku kartu? Myslim ze si to ziada 6GB VRAM ak nie 8.

Ahoj, kyesera tam mam. Dni sem cekal 7 ve vezeni. Pak mi to samo nabidlo abych se tam sel podivat. Placek kde je prak je prazdnej jen okolo nej slace fejfar a neco meri ve vzduchoprazdnuimage a gk mam gx1070 8gb

Divne🤔 nemas este nieco v popise kvestu splnit? Ja uz si to nepamatam,toto som prechadzal v hre pred dvoma tyzdnami. Rozpraval si s Keyserom? Nechce este daco? Mne sa tam este motal ten typek,co ho chcel zniest zo sveta v sazavskom klastore.