4 Různé Bugy (Slavíci; Finální quest s Prckem; Událost s mrtvolou a kradení)

Zdravím, a předně bych chtěl poděkovat za tuto hru, protože je úžasná! Přesto jsem narazil na pár chyb, které jsou docela dost podstatné a rád bych je zmínil. Hru hraji na konzoli PS4. A zde je pár bugů, na které jsem si vzpomněl.

1. Větší bug, který jsem objevil, byl když jsem si u Peška chtěl natrénovat perk “Krádení”. Můj úkol bylo zašmátrat u Peška v kapse, tak jsem stikl potřbné tlačítko a jelikož jsem neporouměl moc tomu systému, tak jsem jentak klikl ještě dolní šipku u ovladače (nevím proč zrovna šipku dolů). Stalo se, že jsem se dostal do inventáře a zároveň jsem viděl v činnost vykrádání Peška, ale pointa je v tom, že se mi hra stala v tu chvíli neovladatelná a musel jsem ji restartovat (nemluvě o neuloženém progressu).

2. Bug na který jsem narazil je quest “Slavíci”. Při odhazování klecí, jsem jednou omylem vyhodil 2 klece naráz a ony mi zmizeli úplně ze hry. Přičemž kompas mi ukazoval, že leží někde na místě. Osobně bych si tipl, že zapapdli do textury. Tak jsem musel nahrát hru před vykováním tohoto questu, protože aspiruji na trofej splnění všech questů (další promarněný progress).

3. by se nedal nazvaz ani moc bugem. Objevil se během poslední mise s Prckem, kde se konala velká bitva. Když jsme vyhráli souboj u kostela, měla přijít cutscene, kde mluví Prcek a Jindřich předtím než se do sebe vrhnou. Jenže místo cutscene jsem měl jen loading screen obrazovku, funkční titulky a dabing hrál, ale předsoubojovou animaci jsem si užít nemohl.

4. a poslední bug, na který si vzpomenu je, že když jsem během rychlého cestování narazil na událost mrtvola. Přiblížil jsem se k mrtvole, pak jsem se oddálila vydělal jsem přicházející NPC. Došel jsem k NPC a stikl tlačítko pro komunikaci a následně se mi celá hra vypnula.

5. Ještě jsem si vzpomněl, že když mě Tereza odvezla do Ratají a Jindřich ležel nemocný v posteli, tak u mě tomu tak nebylo, ale stál a kamera mi během dialogu zobrazovala Jindřichův vnitřek.