Zdrávím když spustím quest vstoupím do ringu s prvním zápasníkem tak mi vyskočí upozornění že “úkol nesplněn vyhrál jsi” a i když ho porazím tak nemohu bojovat s druhým zápasníkem
Máš na mysli trojicu zápasníkov v Ratajích?
ne tyhle zápasníci sou ve skalici
Skalici? Tam je jeden ring, v ktorom si precvičíš tutorial na boj, nič iné. To nie je Skalica.
je to Skalice, v pozdějšá fázi hry tam můžeš jít a utkat se se třemi kumány. Už si se tu na to ptal jednou kdo to je a zase ti napíšu že kumáni ve skalici.
1 Like
- Kumánský král je aktivita - bohužel tak trochu buglá. (ano je to po vypálení skalice, a myslím tak po 50% splnění hlavních úkolů se tahle aktivita objeví).Mám dojem že se normálně neobjevý v záznamu úkolů.
-Problém je - pokud odmítneš zaplatit, pak zavedeš opět hovor hra to často vyhodnotí před prvním úderem jako failed.
-druhý problém,pokud ukládáš přes sejfovoci hru - 1 souboj,uložíš - pak druhý, uložíš, můžeš se spolehnout, že pokud načteš hru ze sejfovice, úkol nesplníš. Je to bug.
-Rada,pokud se ti toto stane, potom hru ukonči.(Save máš ze sejfovice např.) Potom hru znovu spusť a hra funguje jak má.Ale pokud použiješ po dalším souboji sejfovici je to tak na 99% že se to bugne a hra ti napíše při dalším souboji failed. Asi si myslí, že podvádíš.
-možná že by bylo dobré k tomuto souboji udělat nějaký příběh - nějak ho s něčím provázat aby se bug odstranil. - Tip: Trening beze zbraně se nechá nejen v těchto soubojích, ale v lokaci myslím že je to směr na Mrchojedy, kde aktivně přepadávají lapkové. Nejsou moc dobře ozbrojeni, proti koužkovému/plátovému brnění jindry nemaj šanci. (Elíky vitalita,měsíčkový,na klouby); takže nic nebrání často navštěvovat toto místo, na 100% nás přepadnou, pak jít proti nim jen s holýma rukama popř. je ustřílet lukem. Takhle jsem natrénoval 15 beze zbraně, 10 lukostrelba = zbytek les.Dá se tak trénovat i plížení,vybírání kapes - pokud se dotyčný vzdává - mít perk (to zabití ze zálohy), stačí se pak za zady přikrčit,a fržet “F”,zvláštní je,že pokud se to udělá správně, ostatní útočníci počkaj dokud tuto akci nedokončíš
To nie sú kumani, ale obyčajní banditi z Bohemie.