Aktivita Pomsta kumanského krále

Zdrávím když spustím quest vstoupím do ringu s prvním zápasníkem tak mi vyskočí upozornění že “úkol nesplněn vyhrál jsi” a i když ho porazím tak nemohu bojovat s druhým zápasníkem

Máš na mysli trojicu zápasníkov v Ratajích?

ne tyhle zápasníci sou ve skalici

Skalici? Tam je jeden ring, v ktorom si precvičíš tutorial na boj, nič iné. To nie je Skalica.

je to Skalice, v pozdějšá fázi hry tam můžeš jít a utkat se se třemi kumány. Už si se tu na to ptal jednou kdo to je a zase ti napíšu že kumáni ve skalici.

1 Like
  • Kumánský král je aktivita - bohužel tak trochu buglá. (ano je to po vypálení skalice, a myslím tak po 50% splnění hlavních úkolů se tahle aktivita objeví).Mám dojem že se normálně neobjevý v záznamu úkolů.
    -Problém je - pokud odmítneš zaplatit, pak zavedeš opět hovor hra to často vyhodnotí před prvním úderem jako failed.
    -druhý problém,pokud ukládáš přes sejfovoci hru - 1 souboj,uložíš - pak druhý, uložíš, můžeš se spolehnout, že pokud načteš hru ze sejfovice, úkol nesplníš. Je to bug.
    -Rada,pokud se ti toto stane, potom hru ukonči.(Save máš ze sejfovice např.) Potom hru znovu spusť a hra funguje jak má.Ale pokud použiješ po dalším souboji sejfovici je to tak na 99% že se to bugne a hra ti napíše při dalším souboji failed. Asi si myslí, že podvádíš.
    -možná že by bylo dobré k tomuto souboji udělat nějaký příběh - nějak ho s něčím provázat aby se bug odstranil.
  • Tip: Trening beze zbraně se nechá nejen v těchto soubojích, ale v lokaci myslím že je to směr na Mrchojedy, kde aktivně přepadávají lapkové. Nejsou moc dobře ozbrojeni, proti koužkovému/plátovému brnění jindry nemaj šanci. (Elíky vitalita,měsíčkový,na klouby); takže nic nebrání často navštěvovat toto místo, na 100% nás přepadnou, pak jít proti nim jen s holýma rukama popř. je ustřílet lukem. Takhle jsem natrénoval 15 beze zbraně, 10 lukostrelba = zbytek les.Dá se tak trénovat i plížení,vybírání kapes - pokud se dotyčný vzdává - mít perk (to zabití ze zálohy), stačí se pak za zady přikrčit,a fržet “F”,zvláštní je,že pokud se to udělá správně, ostatní útočníci počkaj dokud tuto akci nedokončíš :slight_smile:

To nie sú kumani, ale obyčajní banditi z Bohemie.