Alchymie - perk rutina

Zdravím, nikde jsem to bohužel nenašel, tak bych chtěl přímo vytvořit vlákno. Jak přesně funguje perk rutina (snad ho píšu správně). Mám automaticky vytvářet lektvary, ale nevím jak přesně to funguje. Je to nějaká možnost u alchymistického stolu nebo to funguje podobně jako automatické čtení při spaní? Musím u sebe nosit potřebné bylinky a jak hra ví jaký lektvar chci připravovat automaticky? Děkuji za odpověď.

Je to jednoduché. V alchymii od úrovně 10, kdy máš možnost si vybrat perk alchymie přijdeš k alchymistickému stolku, vybereš si lektvar který chceš uvařit, vyskládáš si potřebné suroviny, podle receptu uvaříš a následně dokončíš. Potom se ti teprve aktivuje perk rutina, kdy už můžeš automaticky tento lektvar vařit bez toho, aby jsi musel postupovat podle receptu a ručně vhazovat bylinky do kotlíku.

Jo díky, už jsem na to přišel, myslel jsem, že se objeví nějaké další tlačítko… Ono se sice objevilo ale až když jsem dal číst knížku s recepty. Já totiž vše vařím z paměti a knihu nepoužívám.