ahoj sorry ze sa tak blbo pytam ale neviem ci to uz niekde na forum je alpha by mala byt 22 oktober ? a to pride v podobe kluca na steame ? alebo ako dostanem ten kluc do alphy ? dakujem
Čau, pošlou ti ho mailem a taky se ti zpřístupní tady na stránce.
ok dik … a ked som kupoval hru dostal som neaky mail neaky kod ktory potom musim zadat ? a original dvd mi pride tiez na adresu staci ked im tu do fora zadam adresu ? lebo ten mail ked som hru kupoval uz asi nemam neviem ci mi to treba
Na mail ti poslali jenom potvrzení o koupi.Hra ti dojde na adresu, kterou jsi zadal při objednání hry.
praveze neviem ci som tam zadal adresu ako to zistim ?
Je potřeba se registrovat na pledge.kingdomcomerpg.com, na fóru to bohužel nestačí. Tam je také možné si vyzvednout kód na Steam (až bude :-)), vložit adresu, vybrat velikost trička apod. Děkujeme!
plati to aj pre tych co hru kupili cez kickstarter ?
Cellfactor:
Jistě že, je to pro všechny stejné
a mozte mi dat priami odkaz na tu registraciu v pladge pretoze to tam nemozem najst… dakujem
Emm … jeď nahoru na stránku, máš tam červeným písmem PLEDGE, klikni, zase nahoru (až nad videopozadí) a máš tam “Sign up” a zaregistruj se
no fajn mam to
prihlaseny som da sa tam zmenit profil ? lebo zas tam nic take nevidim sorry ze sa pytam
Yes if you scroll down on pledge.kingdomcomerpg.com there ist the “profile” button on the right side. Just click on it 
ok thanks I got it 
BTW Cellfatore, příště to piš buď do témata Kickstarter/Pledge anglicky, nebo do témata Czech česky

nebud moc mudry
… ale nie … maju to dost neprehliadne na tej stranke tu registraciu