Alpha kod 22 oktober?

ahoj sorry ze sa tak blbo pytam ale neviem ci to uz niekde na forum je alpha by mala byt 22 oktober ? a to pride v podobe kluca na steame ? alebo ako dostanem ten kluc do alphy ? dakujem

Čau, pošlou ti ho mailem a taky se ti zpřístupní tady na stránce.

ok dik … a ked som kupoval hru dostal som neaky mail neaky kod ktory potom musim zadat ? a original dvd mi pride tiez na adresu staci ked im tu do fora zadam adresu ? lebo ten mail ked som hru kupoval uz asi nemam neviem ci mi to treba

Na mail ti poslali jenom potvrzení o koupi.Hra ti dojde na adresu, kterou jsi zadal při objednání hry.

praveze neviem ci som tam zadal adresu ako to zistim ?

Je potřeba se registrovat na pledge.kingdomcomerpg.com, na fóru to bohužel nestačí. Tam je také možné si vyzvednout kód na Steam (až bude :-)), vložit adresu, vybrat velikost trička apod. Děkujeme!

1 Like

plati to aj pre tych co hru kupili cez kickstarter ?

Cellfactor:
Jistě že, je to pro všechny stejné

a mozte mi dat priami odkaz na tu registraciu v pladge pretoze to tam nemozem najst… dakujem

Emm … jeď nahoru na stránku, máš tam červeným písmem PLEDGE, klikni, zase nahoru (až nad videopozadí) a máš tam “Sign up” a zaregistruj se

no fajn mam to :slight_smile: prihlaseny som da sa tam zmenit profil ? lebo zas tam nic take nevidim sorry ze sa pytam

Yes if you scroll down on pledge.kingdomcomerpg.com there ist the “profile” button on the right side. Just click on it :slight_smile:

ok thanks I got it :slight_smile:

BTW Cellfatore, příště to piš buď do témata Kickstarter/Pledge anglicky, nebo do témata Czech česky :smiley: :slight_smile:

nebud moc mudry :slight_smile: … ale nie … maju to dost neprehliadne na tej stranke tu registraciu