Asi BUG - zmiznute peniaze z inventára

Zdravím, chcem sa opýtať, či mal ešte niekto podobný problém,. Proste som stratil všetky peniaze, čo som mal. Do žiadnej truhly som ich neuložil, v kockách som ich neprehral, ani v krčme som ich neprechlastal, jednoducho zmizli. Skúšal som načítať aj staršie pozície a tam ich taktiež nemám. Nemáte nejakú radu, lebo je to dosť frustrujúce. Chcel som to vyriešiť cheatom, žeby som si pridal sumu, ktorú som mal ale žiadny som nenašiel. Díki za rady.

Nedal si je na koně?

Nezahodil jsi je? :slight_smile:

Ne na peníze bych cheat nepoužíval. Pokud nejsi vybaven, abys nějaké “peníze” vymlátil z lapků, tak bych se zkusil vrhnout třeba na kytičky (trénink bylinkářství), na lov (trénink lovu + luku) a vydělal si je. Pokud jsi nečestný, tak lze i páčení zámků či vykrádání kapes… V této hře není problém prachy vydělat. A vše z toho, co jsem psal, se ti hodí.

Missing Money našiel som topic, kde už sa to rieši a vyzera to na chybu pri ukladaní hry. Tie peniaze si zarobím zachvíľu naspäť, to nieje problém. Skôr mám obavy o to aby sa mi to neopakovalo. Keď človek len tak príde o skoro 1000 grošov tak to trochu nasere.

je na to (přidání peněz a dalších věcí)mód na nexusu prej…