Brnění na koně 1/2

Ahoj. Chtěl jsem moc poprosit vývojáře jestli dají nějaký hint kde by se mohlo nacházet druhý set z brnění na koně. Zatim je známa lokace jen brnění na hlavu.

Sám jsem jezdil asi 3hodiny po kraji, v lesích a hledal a hledal. Včera jsem máme dostal infarkt, když jsem viděl mrtvého koně pod hradbou v Ratajích. Myslel jsem si že KONEČNĚ jsem to našel a ono prd :stuck_out_tongue:
Proto prosím o nějakou nápovědu kde je ten druhý set brnění na koně

tak toto som sa chcel opýtať aj ja…googlil som na youtube som hladal ale nič…pritom aj kôň má možnosť body armor-u. Je možné ho zohnať/kúpiť?

Mozna je vali nekde schovane, ale oni to jen nestihli poradne dodelat, to samy jako opravovani kramu na kone… Nebo to sedlo, ktere nikdo nevidel, co dostanete v Neuhoffu jako “odmenu” za zavod quest (to uz muze byt opraveny).

Nie je, dorobil som tento quest po tom čo bol vydaný patch a nedostal som sedlo(tak som si v noci ukradol všetky :smiley: ) jedine čo som dostal je zlava na nákup koňa.
Ozaj, pokiaľ si kúpim viac koní, môžem si ich potom obmienat? lebo mám už tretieho a kam zmizli tie dva predtým netuším

Ahoj já už sedlo v Neuhofu dostal,ale jezdím po krajině jak blázen ,ale brnění pro koně ,hlava ,trup…nikde…to jsem objevil nějakých 14 pokladů…mimo jiné meč svatyho Václava ,ale pro koně nic …neví někdo ?? Díky

a ten meč svetého Václava je kde? :slight_smile:
PS: Brnenie je v tom orlom hniezde. na youtube je na to plno videí kde ho nájdeš presne

Aké je to sedlo…ja som quest urobil a nič nemám…da sa to questove sedlo ukradnúť?

Je to šlechtické sedlo se čtyřmi brašnami…

Našel už někdo ochranu trupu? :slight_smile: