Ahoj. Od patche 1.4.3 a stále s patchem 1.5 mám problém - že když zapnu herní mapu “M” - tak mi postava chodí v těch mracích … a neodkrývají se. Takže za X desítek hodin hraní mám na mapě světa pouze “marky” hlavních měst, vnitřek měst je sice zobrazen i přes mrak - ale je našedivělý, ALE největší problém je - že když najdu loviště divočáků, smírčí kříž, jeskyni apod. - tak se mi na mapě světa nezobrazí - protože je v mracích. Ani perkem “Kartograf” se mi celá mapa neodkryla - pořád chodím v mracích : (
… celou hru jsem odinstaloval, zálohoval sejvy, updatoval grafiku i OS, znova hru nainstaloval - a pořád to samé … dokonce i když jsem dal “novou hru” tak je ten samej bug. Prosím o radu. S verzí 1.4.2 mi vše fungovalo skvěle - nahráno 100 plus hodin. Nenašel jsem nikde na internetu tento problém … ale že nepomohl i celej reinstall hry ani “verify souborů” … zaslal bych Vám “dxdiag” ale nelze přidat texťák … díky moc za jakejkoliv komentář.
Zálohuj si save a zkus, jestli to bude dělat u nové hry. Pokud jo, tak si s klidem nahraj zpět zálohovaný save. Pokud to dělat s novou hrou nebude, tak je chybný tvůj save.
zálohováno a ano - dělá. Jak jsem psal - odinstaloval jsem celou hru, znova nainstaloval, updatoval graf. drivery, spustil novou hru a pořád ten samý bug. … nevím zda jsem jediný : )