Bug - šarlatán sázava

V rámci dialogu se šarlatánem v hospodě v Sázavě dojde při projití kompletní konverzace ohledně questu k bugu, kdy není možné z konverzace odejít. Ve chvíli, kdy se chci s šarlatánem rozloučit, mi odpoví a popřeje mi štěstí a následně najede quest dialog znovu. Z dialgu nejde vyjít ven, asi to budu muset shodit “na tvrdo” a načíst hru někde zpátky. Zkusil sem všechny možnosti, ale nepustí mě to z dialogu ven. Díky za opravu, lui.

Taky se mi stalo, stačí hru zapnout a vypnout. Podruhé už se mi to nestalo a šlo pokračovat :stuck_out_tongue:

Také se mi zasekl rozhovor. Měl jsem aktivní quest “Kus svatého” a u Šarlatána možnost nového questu.
Prošel jsem celý rozhovor pro nový quest “Zázraky na počkání”. Zde bylo vše vpořádku, dostal jsem se zpět do hlavní nabídky a dal jsem otázku ohledně ostatků prokopa pro quest “Kus svatého” po několika větách (před mou reakcí) se rozohor zasekl nenabídla se mi možnost reagovat a nešlo nic dělat.

Zkusil jsem 2x v tomto pořadí a skončilo stejnou chybou.

Pokud jsem v rozhovoru volil nejdříve rozhovor pro pokračování questu “Kus svatého” a až poté prošel celý rozhovor pro quest nový, tak vše bylo v pořádku a k záseku nedošlo.

Po včerejším pači 1.3.1 to nejde stále. Kousne se to a konec…jakmile chci předat rubáš tak se to kousne. postavy kecají bez titulků a nejde to ani ukončit jen shodit natvrdo.

Měl jsem stejný problém. Šarlatánovi předej rubáš až v noci, kdy spí ve vlastním domě. Mělo by to vynechat problémovou sekvenci.

Děkuji. :slight_smile: povedlo se.