Celkové hodnocení hry

Originální hra, ale vydaná předčasně a nedodělaná až odfláklá

• české prostředí
    +originální soubojový systém
    +potenciál do budoucna
  • zasekávání koně a postavy o každé křoví potok, ve dveřích atd., další chyby ve hře
  • hra vás automaticky tlačí přes sekvence někam i když jsou jiné možnosti ( otravná mise v klášteře, která nejde přerušit)
  • zbraně: - ve hře je halapartna a jiné dřevcové zbraně jdou používat, ale nejdou dát do inventáře
  • soubojový systém je unikátní ale obtížně použitelný - kombinace úderů si prostě všechny nezapamatujete, optimální je stále bodat mečem ( 99% soubojů jsem vyhrál bodáním)
    -mimo spaní lze uložit jen sejvovocí, ale při nočním dobývání hrasu ukladat s ní nejde - nechápu
  • hlavní quest není u zavřen s koncem hry - hra je nedodělaná

Závěr: za ty peníze si radši kupte v edici hra roku Zaklínače 3 i s datadisky za 500 Kč
Je větší , zábavnější a výrazně levnější.

ještě jsem zapomněl chyby v zobrazování postav.
postava z dálky vypadá jako rolník, přijdete blíž a najednou jí doskočí brnění, ale je pořád bez hlavy, pak jí přiskočí hlava

• to samé koně - v sekvenci k závěru hry jedou z hradu koně bez jezdců.

Hraju na PS4.

Negativní je i to, že se s každým patchem zhoršuje grafický dojem ze hry. Po 1st day patch jsem neměl žádné pop-iny, déšť byl pěkný, atp. Ale s každým patchem se to zhoršuje. Čekal bych opak.

Několikrát jsem musel přestat hrát a čekat na patche, protože byla hra nehratelná kvůli nějakému rozbitému mainquestu.

Souhlasím s tím, že soubojový systém skutečně trpí tím, že časem vůbec není potřeba dělat cokoli jiného, než bodat.

Ale stále věřím, že Warhorse hru časem opraví a vyladí.