Chvála a pár chybek

Ahoj/dobrý den, chtěl bych vývojářům poděkovat za naprosto vynikající hru, která má sice pár drobných chybek, ale ty všechny vyváží perfektní hratelnost, krásně zpracovaná posázavská krajina, snaha o co nejpřesnější ztvárnění středověku a mohl bych pokračovat dál a dál…

Jediné k čemu bych měl trochu výhradu je zpráva věcí v inventáři a v truhle. Uvítal bych možnost vytvářet alespoň dva /ideálně tři/ profily vybavení /např. P1: plná zbroj, P2: oblečení na kradení/ Samozřejmě by mezi nimi nešlo přepínat během boje.

Dále by nebylo špatné možnost označit věci v inventáři značkou co je na prodej a co si chci zatím nechat.

Taky bych sjednotil tlačítka: když chci věc z inventáře přesunout na/z koně mačkám X, když je chci přesunout do/z truhly mačkám E.

Vzhledem k tomu, že už Jindra umí číst a psát, tak by bylo fajn, kdyby si šlo do mapy psát poznámky. Svět to sice není velký, ale občas zapomínám. Spojil bych to třeba s nějakým lvl ve čtení.

Perky tam jsou na kdejakou kravinu /pijanství/, ale na lukostřelbu tam stále chybí. Když už jsem u té lukostřelby, tak co přidat kuše?

Co zpřístupnit používání halaparten?

Nějaké perky bych přepracoval nebo zrušil, např.: Lidská popelnice - tento perk naprosto ruší nutnost starat se o trvanlivost jídla. Dal bych k tomuto perku nějaký další postih /to že mě jídlo nevyléčí není problém/, třeba když sním něco zkaženého tak mě to třeba sníží obnovu staminy. Podobně je na tom perk Tatarák.

Včera jsem hrál a nezobrazovala se mi indikace u páčení zámků. šlo to ale nebylo to jednoduché. Dneska už ok.
Paní na trhu prodává zeleninu a k tomu fušuje farářům do řemesla: nabízí i KŘEST :slight_smile:

Při výslechu zajatého kumána u nějakého mlynáře tam kumán nebyl. Zkoušel jsem nahrát starší save, to ale nepomohlo. Včera jsem dostavěl Přibyslavice a koho tam nepotkám před rychtou, kumána kterého jsem měl vyslechnout a teď mi tam sedí na zemi a mele něco maďarsky /už je tam tak týden herního času/.

1 Like

Kuše nepridaju. Luky nebudú mať perky, lebo sú moc silné aj bez nich, halapartne to isté. Tie sú prístupné, dokonca ich môžeš mať v inventári. Ja som tiež nemohol dokončiť stratený v preklade a tiež mám Maďara v Pribyslaviciach.