Co to je ? Česká hra?

Tato hra je jeden velký bug… Všechno se seká, animace postav jsou strašné, O optimalizaci radši nemluvím. Většinou je klišé: Zabili mi rodiče musím se pomstít,
dojemné shledání otce a syna… Když do YTbka napíšu kingdom come : delivereance většinou mi to najde pár českých gameplayů a pak jen samé funny glitch, is kingdom come : delivereance trait ? Ze začátku jsem hru strašně hypoval a jak už řekli lidi že ať se to nehypuje jako Mass effect : Andromeda. Upřímně po 6 letech vývoje a Danova machrování to teda není moc extra. ESO mi přišel podplacený.

vidis to… a mne to pres to vsechno hrozne bavi (zatim 100 hodin) a jiny hry tomuhle nesahaj ani po kotniky :wink: takze bez brecet k mamince… nikdo te nenuti to kupovat

3 Likes

Je usmevne psat do for a Bugs svuj dusevni vylev, ve kterem neni ani jedno oznameni chyby, navic pro Cechy zde je ceska sekce fora. Co jste nam chtel vlastne sdelit?

1 Like

Uplakánek z Games.cz si přišel vylít komplex z toho, že se nevyplnilo to co tam slintali a hra je mimořádně úspěšná ve světovém měřítku. More cry, baby :slight_smile:

To ja som bol naopak velmi skepticky ked som sa pred rokmi dozvedel ze je to passion projekt financovany cez kickstarter. Obvykle take projekty nekoncia dobre ani v pripadoch ak maju potencial. Ak su to odvazne projekty (co KCD vzdy bolo) tak zase je tazke najst investora.

Funny bugs v style padajuceho mamuta … niesu problem, casom sa to fixne - maximalne je to trochu kazi immersion. Nejaka ta optimalizacia vykonu by urcite pomohla.

Ale napriek tomu je to stale najlepsie RPG ake som vobec hral. Preco je tomu tak najlepsie vysvetlil jeden comment na ESO kanale o kveste v klastore.

“Ak by tento kvest bol v Skyrime, Henry by sa stal predstavenym”. Za tym koment “kdeze, bol by z neho papez”.

Osobne ma vysledok velmi pozitivne prekvapil. Combat system je inteligentny, kvesty a hlavna dejova linia su pisane velmi inteligentne.

Bugov je halda, ale to sa da spravit.

Edit: Jo ze ste zohnali Briana Blessed… To ma dostalo :slight_smile:

2 Likes

xD Games.cz na takové blbosti se nedívám.

Pročpak ? Já jsem nikde nepsal že si to chci koupit :wink:

aha, tak v cem je problem? ja si taky nekupuju zbozi, ktery si mi nelibi a nemusim o tom plane zvanit…

1 Like

Ono to ma demo, nebo jak tohle mel vedet? Vsude v recenzich se psalo, jak se to rychle opravi… ono nic.

ja nemam problem, asi to zkousel na nejakym zavirovanym 10 let starym srotu :wink:

Kolik ti je? Ikdyby to mel zavirovany, tak mu to nebude generovat herni bugy, maximalne mu to bude vic padat a behet pomalu, taky by vetsina postizenejch nemela stejny bugy.
Jedinej rozdil mezi lidma co narazili a nenarazili na nejaky bugy, je v tom, ze ve hre neco udelali trochu jinak hra to nepobral nebo ze maj lepsi pozorovaci schopnosti. Je hre jsou minimalne 4 nefunkcni perky, ktery blbou na 100% sestavach, u questu je to dany tim co udelas, ale nikdy by se to nemelo rozsypat a vytect tomu streva do exploreru, tak jak se to deje. Staci jedna spatne nastavena promena v kodu, tak pocitace fungujou.

Ja mam treba problem v tom, ze se mi save natahuje 5x dyl, nez savy jinych lidi ze stejny faze hry, co hra v tom momentu dela nikomu neni jasny.

V mym pripade jde hru schodit, treba tim, ze jdu k truhle kde mam hodne veci a dam Take all - crash do Windows a stane je to vzdycky, vsem lidem, co dany save zkusi.

1 Like

cece, je mi 40 a zazil jsem uz leccos :smiley: to s bugama neberu, mam nahrano pres 100 hodin a za tu dobu jsem nenarazil na nic, co by bylo game-breaking… a uz vubec ne duvod k tomu, abych na tu hru nablil tolik sracek jako prostecz… ja se za blbejch 1300 Kc kralovsky bavim uz mesic :wink: dosavadni bugy byly nepodstatnej detail

1 Like

Moc nechapu, co je tohle za argument, ok nekomu to mozne neblbne, ale znamena to, ze ostatni si to vymysli, opravdu tomu veris? Je to jako s autem, co ma problem s airbagy, kazdej se nedostane do situace, kdy si se naboural a vyzkousel, ze nefungujou, ale kdo jo, tak je v haji…

Me se to uplne rozbilo az po 150 hodinach (zadnej fasttravel a delal sem vsechny questy) a to tak, ze kazdej novej save, uz se ani neda nacist - testovano na x sestach, x lidma a uz 3 tedjny cekam na fix, ale ani predtim rozhodne nebylo bez chyb, pak questu neslo dokoncit vubec, par se jich chovalo hodne divne, ale nejak sem tim probruslil - ale obtezovalo me to… hral sem to, protoze me to jinak bavilo, ale rozhodne se tady nebudu vymezovat vuci nekomu, komu to vadi… a to nemluvim, o tom, ze mit hru v nehratelnym stavu, tak ze ani nemuzu dokoncit posledni kousek pribehu po 3 tejdny je fakt silenej zazitek… I zabugovanej Gothic 3 se choval lip, tohle nemamatuju od dob Daggerfallu…

nemyslim, ze si to vymysli, ale je to trosku divny ne? ze nekomu (mne a hromade jinych lidi) to jede bez problemu a jinej ma tunu problemu… spis to bude starou instalaci Windows, modama (typicky)… ale tak ci tak, rikat o te hre, ktera vetsine lidi funguje, ze to je shit, to je proste nefer

2 Likes

Souhlas :slight_smile: Co se může pokazit, to se také pokazí - to je samozřejmé, ale taky jsem neměl s hrou žádný problém. Bugy nevyhledávám, nevím proč bych měl. Žádný game-breaking bug jsem neměl, jediný problém jen questem se slavíkama, kdy mizela poslední klec a myslím všichni s tím měli problémy, ale to jsem přešel, holt stane se. :slight_smile: Rozčarování nad nefunkčním 150ti hodinovým savem chápu - snad ti to dají do kupy @ruthan určitě to nebyl záměr.
Hra má celkově pozitivní ohlasy, takže přesně jak říkáš - většině lidí vše funguje. A jak to vždycky bývá - tisíc pozitivních ohlasů se vždy ztratí v jednom negativním. A mělo by to být naopak. Na druhou stranu, tohle fórum je primárně asi určeno k řešení problémů, tudíš se tady najdou víceméně jen stížnosti. :smiley:

2 Likes

vidis, ja jsem cetl problemy se Slavikama, tak jsem je cekal… a jak na potvoru i ti slavici sli v pohode :smiley:

2 Likes

v 1.3 patchi to opravili, možná jsi to hrál už s ním :slight_smile:

nee, hral jsem to uz davno, asi 1.2.5

1 Like

Nikdo nevi, kolika lidem to ve skutecnosti funguje (Warhorse kdyby to nefungovalo vetsine, tak se tim chlubit nebude), cisla kolik lidi to na Steam dohralo jsou velmi nizky i na tuhle hru, kdy vysla a pro jaky je publikum - 8% to je fakt hodne malo, na konzolich je to jeste daleko horsi - uz jsem tu statistiky postoval nekolikrat.

Modama to neni, to se da snadno otestovat a bylo to otestovano, questy tohle nerozbiji, savy taky ne. Starou instalaci, virama a podobne, to jsou fakt vymluvy jak od lidi co prodavaj ty nefunkcni hrnce duchodum, urcite to pouzivate spatne, mate spatnej sporak etc… to je uplne to samy. Vetsine lidi to funguje v pohode do nejakyho casu X, kdy se kod hry rozsype uplne.
Ty rozbity perky - tam me nepresvedcis, ze je to ok, stejne jako Warfare skill, kterej nejde nad lvl 19, protoze je tam dalsi bug. Ve hre je treba trening Polearmu s bernardem, ktery ale ve hre nejsou a vypisuje to progress neviditelnyho skill, tech i logickych chyb je mraky, ale porad to neni takovej problem, jak to, ze hra se dost lidem rozbije, tak ze nejde prokracovat v hrani.

Jestli chces nelepsi perly z hrani, tak se mi treba stalo, ze mezi divaky, ktery se prisli prijit podivat na zmrvenou popravu, dorazil jako prvni divak sam, cumansky vezen, kteryho sem predtim prived do Rattay… To nemluvim o tom, ze je v jedny cele jsou casto dva vezni, naspawnovany na jedno misto, protoze to nekde neotestoval.

Pokud se ty chyby daji replikovat - a opakovat na jinejch kompech, jako ze daji, tak to nejsou nejaky velmi, velmi ojedinely pripady - ale proste spatnej kod, zase analogie z autu, byl bys ok, kdyby ti brzdy fungovaly treba v 90% pripadu?

1 Like

S tema cislama to neni tak pekny jak pises, treba Steam reviews, cela 1/4 recenzi je negativnich…

Metacritic: // A to recenze vysly v dobe, kdy se trdilo, ze se vsechno rychle opravi
76 / 70 /68 % podle platformy u casaku a o neco lespi u lidi, ale dost jich tam toho 1 den naklikali kamosi…

1 Like