Zdravim,
timto jsem akorat chtel sdelit, ze i presto, ze release byl nekolikrat posunut, nic moc.
Prvne, abych nekrivdil, dej , herni obtiznost, no a celkova ta logika hry mi prijde bravurni
ale to neni to co bych chtel rozepsat. Clovek by cekal, ze se konecne i v cesku vyda hra, kterou bych nekomu doporucil. Bohuzel se tak nedeje. Tolik chyb co ta hra ma, ale opravdu tolik, nepocitam spatne odladenou, kamera u dialogu miriva nekam jinam, lide obcas padaji z nebe, kone do sebe narazeji a na miste se otaceji o 360stupnu, nektere dokonce pres sebe skakaly ve vedlejsim ukolu. Na chvili jsem i vyzkousel ceske titulky a to jako fakt? Titulky jsou jine nez dabing, ale jde hlavne o to, ze ty titulky zmenily barvu dialogu. Hra se mi ulozila tak, ze po nacteni ten henry sel akorat rovne (vsechny ostatni tlacitka fungovaly jako rovne). Hraji to 40-45hodin. Mam odehrane tusim kolem 15% Hlavni dejove linie, pracuji nad vedlejsimi ukoly. Pokud to tak pujde dal, tak nebude nalada ani spoustet hlavni linii, a uz vubec ne, si kupovat nebo doporucovat dalsi dily.
Hra se neustale nacita (i kdyz jsem to z tohoto duvodu presunul na SSD), kazdy rozhovor se tam toci to kolecko. Furt, jaky kolivv video, kolecko.
Obtiznost hry se mi jak jsem rikal vyse zamlouva. Pochopil jsem, ze jste ukoly chteli udelat tezsi, a nemam nic proti. Ale porad je to hra. A kdyz v nekterych ukolech zadate udelat neco, chtelo by to trosku napovedet, at nemusim bloudit po cele mape. Vy jste vymysleli zakony teto hry, a ja je poznavam v dlouhem badani a nadavani. U neceho by clovek cekal ze to nepujde a hele, ono to jde. A u nekterych samozrejmosti to zas nejde. Nepocitam s tim, ze kun neporjede pres ker, a Henry nevyskoci z vody na nekterych miste, kterou ma pokolena.
Kdyz se zeptam na vedlejsi ukol, poprve mi v rozhovoru rekne ze je strasny problem, ze to nevypada dobre, a kdyz se ho v zapeti zeptam znova (jestli nema jeste jeden) tak rekne, ze se nikdy nemel lip
Mohl bych pokracovat dal …
ale uz se mi nechce
Zajimalo by me, co na te hre stoji tolik penez,
a vymluva typu, ze to odladuji a vydavaji patche, no a ? To meli odladit behem dlouheho odkladu. Vsechny hry maji v release verzi chyby, ktere se opravuji. Ale tato hra je na toto fakt katastrofa.
PC:
i7-7820X
MSI X299 PRo
GeForce 1080Ti
32 GB DDR4
Samsung EVO M.2 512GB + Intel SSD 512GB + WD HDD 2TB