DLC Pes,kovářství,3 pohled apod

Vyjde nějaké dlc na psa,ženskou postavu, 3 pohled, kování, řemdih(prostě nové zbraně), více krve či rovnou např. probodnutí atd…Potom mě ještě napadlo že by mohla být nebezpečnější zvířata.

K tomu se nemůžu vyjádřit.
Zatím ti bude muset stačit se těšit jenom release hry.

Spomínali, že by radi pridali DLC. Teraz je bonus quest a brnenie za predobjednanie. Pes je zamietnutý, ale psy sa v hre nachádzajú, takže mód možný, ženská postava bola spomenutá ako krátka kampaň na začiatku hry, ale ktovie. 3 pohľad nebude, kovanie tiež nie, ale zaplatíš Kováčovi, aby ti to spravil, no a zo zbraní len kopija, kusa zamietnutá. A o zvieratách sa okrajovo spomína diviak, inak chovné, domáce a plaché zvery. Dobre napísal, radšej sa teš len na vydanie, lebo pravdepodobne nič nepridaju a radšej to celé oneskoria, teda pridajú až do vydania ďalšej časti Kingdom Come.

1 Like

Vávra mluvil o tom, že ženskou postavu udělají jako DLC po vydání (bezplatné pro backery). Na základě toho se začalo, na fóru spekulovat o tom, že pes a kovářství by mohli být taky DLC, ale nikdo z Warhorse se o tom nezmínil, takže i když je to teoreticky možné, tak bych na to ratši moc nesázel.
Více krve, nové zbraně a zvířata, jsou hodně nepravděpodobné (I když pokud by přidali plnohodnotného psa, tak by mohli přibýt i vlci).

1 Like

Hmm…Můžu být backer ikdyž jsem podpořil hru jen na Alze ?(Předobjednal)

Škoda s tím kovářstvím :frowning: Mohlo by to být super !

Backer je ten kto zakúpil hru v určitom dátume na oficiálnej stránke.