Vážení asi po dvouch měsících pečlivého hraní a zkoumání rozmanitÉho světa KCD bude můj závěr znít asi takto…
Musím říct, že i po velmi zajimávém zkoumání všech vašich příspěvku na forum musím s váma souhlasit i nesouhlasit…
Hrál jsem hru 2 měsíce a pečlivě jsem zkoumal herní prvky. Hrál questy a aktivity i hlavní příběch je zajímavý a musím uznat je to báječná hra… ano má své chyby ale kdo a co je nemá zaměřme se na podstatnou čast této hry a to je samotná hra, která nám nabízí spousty zajímavých možnosti… bojových prvku a i toho humoru… Grafika je pěkná a trofnu si říct, že je velmi reálistická a práce tvurcu nese své ovoce … Kloubouk dolu WH týmu, který na této hře zapracovali.
Jako naročný hráč jsem spokojený s výkonem, který ze sebe vydalí a stále vydávají… Vím není to lehké uspokojit každého ale myslím si, že se Vám to ve větší míře daří… (pozn pro WH)
Možná to není hra roku 2018 možná to nebude nejlepší hra na světě ale pro mě jakož to pro člověka, který má rád historii a obzvláště tu , která se týká našeho národa, je velice zásadní neboť konečně se někdo nebál nabídnout světu hru, která poukazuje na to, že nejsme jen vazaly EU ale že jsme národ s historii, který muže být na to náležitě hrdý a že i v naší historii se může objevit příběh čecháčka, kovářského synka obyčejného kluka, který sní být lepším než je … no nepřipomíná vám to něco… každý z nás je tak trochu Jindra … nemluví to i o Vašem životě… příběhu… Hm?
Osobně to není jen hra na PC/PS4 a já nevím co, ale je to pokus o to abychom se nenechali zblbnout tou samou magii a hrdinstvím se samopalem v ruce… je to hlavně o tom abychom zpomalili a vychutnali si hru ze všech stran a využily maximální potenciál, který se v té hře skrývá… Obzvlášt… Když konec hry je velmi nakousnutý a poukazuje na možné pokračování… Je to prostě hra o Nás a zaslouží si pokračování.
Teď k týmu WH…
PROSÍM NENECHTE SE OBALAMUTIT!!! UDĚLEJTE POKRAČOVÁNÍ OPRAVDU TO MÁ POTENCIÁL STEJNĚ JAKO zaklínač NEBO assassins creed… ZAPRACUJTE NA TOM, JE TO BOŽÍ HRA… KONEČNĚ HRA KDE TO NENÍ O ZACHRAŇOVÁNÍ SVĚTA NEBO O TOM KDO MÁ VĚTŠÍ KOUZELNICKOU HŮLKU…
JÁ TU HRU CHÁPU TAK, ŽE JE TO HRA HLAVNĚ O TOBĚ SAMÉM JAKO HRAČI. O ČLOVĚKU, KTERÝ SI TU HRU MŮŽE ZAHRAT TAK JAK SI TO SÁM PŘEJE… DLE TVÉHO UVÁŽENÍ A BEZ KOUZEL A GRANÁTŮ…
Všechna čest
MOC VÁM DĚKUJI Z CELÉHO SRDCE
a Vám všem co toto čtete vám doporučuju si hru zahrát… Ano není to FarCry nebo Assasin nebo jiná hra na truhu…
JE TO PROSTĚ NAŠE HRA!!! Z NAŠEHO ČESKÉHO RYBNÍČKU A TAKOVÁ MUSÍ ZŮSTAT :d
pro blbečky co to nechápou, řeknu jen jedno… Nežijte v kostce!!