Doupě zmijí - Rozbité plížení/Nest of Vipers - Broken stealth

Dobrý den, uvázl jsem v tomto questu kvůli tomu, že není možné sabotovat tábor plížením. Všechno je v pořádku během patraní po táboru, ale po prvním otravení nebo podpálení šipů NPC napadají ihned, nezávisle na tom, jsem-li ve zbroji Kumána nebo prostě ve tmavém oblečení a ve stínu - od tohoto okamžíku vědí, kde a kdo jsem. Po otravení/podpálení prvními mohou útočit i spicí nebo ležicí Kumány z jiného konce tábora, což očividně je bug. Slyšel jsem od těch, kdo hral Betu, že tam to bylo mnohem líp odladěné a šlo to udělat plížením bez značných problémů.

Psál jsem do supportu před půl rokem, dostal jsem odpověd’ že report byl přijat a nic víc. Už půl roku se nemohu dočkat na fix, nebo alespoň dostat odpověd’, bude-li se na tom skutecně pracovat.

Platforma - PC/Steam, verze - poslední 1.9.3, bez módů. Hru jsem začal kolem 1.8-1.8.2.


Hi, I’ve got stuck into the Nest of Vipers quest due to the impossibility to sabotage the camp without breaking the stealth. Everything is fine while moving over the camp and passing spellcheks/taking cover in shadows, until i try to poison/burn something - NPCs immediately attack me. It doesn’t matter, am I in the Cuman armor or wearing a black stealth suit – Cumans/bandits immediately know, who and where am I. Even if there’s no Cumans/bandits not sleeping, after poisoning/burning someone will immediately wake up and run directly towards me even from far away – that’s a bug, obviously. I’ve heard from players, that it worked well in Beta and was passable in stealthy way without any problems.

I’ve send a few reports half a year ago, got a standard response that report was accepted and nothing more. Can’t wait for the fix for half a year, or at least info regarding will there be any actual work at all.

Platform - PC/Steam, version 1.9.3, no mods. The walkthrough was started about 1.8-1.8.2

Mě to šlo v pohodě, pár jsem jich odlákal šípama dál do lesa a zabil aby jich nebylo tolik, pak jsem v noci použil oblek na plížení a lektvar Sýček abych viděl i bez pochodně a zas vystřelil a zabil šípem a rychle pryč z místa výstřelu jinam a na zbytek jsem nalil lektvar Zhouba do všech kozlíků protože ten ubere 110%HP no a všichni pomřeli

Bez insta-spottingu měla by tam být možnost spálit/otrávit všechno bez zabití - noc a tmavý oblek nebo možnost se převlečit dovolujou lehce pátrat po táboru neviditelným a snadno všechno vyzvědět. Problémy se začínají právě při sabotovaní – insta-spot přez tmu a stěny, kumán běží přímo na mě a začíná boj.

POZOR já tam šel jen tak na vlastní pěst že si to tam trochu okouknu a trochu zabiju ale neměl jsem ten quest na to a nešlo nic zapálit ani je otrávit ale když jsem přišel už když mě tam poslali v rámci questu tak to šlo ale to plížení mi šlo jen jsem nesměl zůstat na tom místě odkud jsem střílel z luku protože oni vždycky jdou na místo výstřelu

Chtěl bych dostat odpověd od vývojařů, bude-li se to vůbec opravovat nebo ne, abych věděl, mám-li čekat na fix nebo jít dál.

Have the same problem in Xbox one. I cant walk anonym with cuman Armor and when i put poison in the cooking place a sleeping cuman from far away woke up und run to me and you cant hide yourself he found you always.