Hned první bitva s kumány vždy skončí s chybou že umřelo moc lidí

Zdravím,

po delší době hraji hru od začátku (mám zakoupené a doinstalované i všechny dlc) a při první bitvě s kumány se mi stává, kromě toho, že na mě protivníci takřka nereagují, že bez ohledu na průběh boje vždy po nějaké době je hra ukončena s tím, že umřelo moc lidí.

Zkoušel jsem se vrátit i o nějaké savy dřív a hrát to znova, dělat věci jinak, ale vždy vše skončí stejně.

Co s tím? díky.

Ahoj

Můžu se zeptat na verzi hry? Ideál by bylo mít 1.9 a vyšší.
Jinak tu můžou být důvody jako:
příliš málo vojáků na začátku - pokdu si hráč neřekne o posilu, může to být těžké
módy - myslím, že některý z módu tohle zrovna způsoboval. bohužel si nepamatuju který.

Ahoj,
díky za reakci. Verze je 1.9.4.0, poslední dostupná co mi steam nabízí. Vojáků bych měl mít plný počet.
zkusím tedy odinstalovat dlc a pak je nainstalovat zpět po případné úspěšné misi, jestli se to podaří.

Hm, tak ty DLC už jsou závislé na průbehu hry. Pokud je odinstaluju, nejde načíst save a musel bych to hrát od začátku :frowning:

Aj mne sa to stalo. Proste tam nabehni predtým sám, pobi ich pár a zavolaj si na pomoc viac vojakov, zameraj sa na likvidáciu lukostrelcov čím skôr, následne bran každého vojaka zvlášť, nemusíš nepriateľov dokonat, no a v druhej a tretej časti treba takisto likvidovať rýchlo lukostrelcov, najmä v poslednej si treba dávať pozor. Niektoré zbrane sú účinnejšie ako iné a hlavne trénovanie s nimi zaručí rýchlosť, no v poslednom rade zvýšenie sily, tak budeš utlacat všetkých kto sa priblíži.

Díky za reakci, ale v tom problém není. Ta hláška se objeví i když mi nezabijou ani jednoho vojáka. Vypadá to opravdu na nějakej bug v kombinaci s nějakým nainstalovaným dlc, viz výše. v tuhle chvíli, pokud nechci začít od začátku, je to pro mě nehratelný :confused:

A zřejmě nejsem sám - https://forum.kingdomcomerpg.com/t/krest-ohnem-nefunguje/67793

Mam uplne stejny problem. Instalovana posledni verze ze steamu.

jenom jeste dodam, ze vsechny mody jsem smazal, takze mam hru uplne cistou a presto ta bitva pada :frowning:

Update: na forech jsem se docetl, ze to je zpusobeno reputaci u pribyslavickych obcanu. Dale jsou ruzne nazory proc je tak vysoka. Jedni rikaji, ze za to muze pouziti modu, nebo traineru na zvysovani reputace a druzi se dusuji, ze nic takoveho nepouzili a stejne maji reputaci 100.

Update Update: prosel jsem svoje stare savy a u 2 z nich jsem si jisty, ze jsem zadny mod na reputaci nepouzil a u jednoho je chyba s reputaci a u druheho ne.

Pokiaľ začneš hrať s modom, hra môže aj bez neho fungovať s chybou alebo chýbajúcim/prepísaným súborom. Jedine skúsiť opravu v hernom spúšťači, aby to možno dačo stiahlo. Avšak reputácia a boj o Pribyslavice mi nepríde akosi súvisiace hoci sa jedná o to isté miesto. Skôr to bude porovnávať nejaké čísla stratených vojakov voči žijúcim a ak je mód, ktorý možno prepísal názvy vojakov alebo nejaké hodnoty s tým.

Tak jsem začal hrát od začátku bez nainstalovaných dlc a bez problémů. Problém tak u mě bude s konfliktem mezi nějakým z dlc a průběhem hry.