Horší česká sběratelská edice? / worse Czech collector's edition?

Drazí vývojáři,

na vaší hru se opravdu těším. Sice mě zklamalo, že hra nebude obsahovat český dabing. Už z důvodu, že hra se odehrává na českém území v době české koruny. Ale s tím jsem se dokázal smířit. Ale proč nám nabízíte horši sběratelskou edici než je v zahraničí už je mi opravdu záhadou. To Vás opravdu, tak česká komunita nezajímá?

Dear developers,

I’m really looking forward to your game. I was disappointed that the game will not contain Czech dubbing. This is because the game takes place on the Czech territory during the Czech crown. But I was able to reconcile it. But why offer you a collector’s worse edition than I am abroad is a mystery. Is that really you, the Czech community does not care?

vždyt ta česká je lepší :smiley: a české komunitě se líbí
koukni třeba na zing.cz

Tak těch pár pozitivních hlásů považuješ za českou komunitu? Prošel jsem si přispěvky, tak je to 50 na 50. A vzhledem k tomu, že existuje více webů, tak celkové reakce jsou vesměs negativní. Já osobně jsem se na sběratelku tešil. Ale po představení jsem zklámán.

Steelbook si neoblíkneš. Ale do tý mapy se můžeš zkusit zamotat, to jo.

Co konkretne je na ni horsi? V ceske edici je figurka kovova, ne plastova, namisto mapy je oboustranny plakat, artbook ma 100 stran namisto 30, misto steel booku je luxusni digipak (vcetne OST), tricko, kostky a unikatni mince je kompletne navic.

4 Likes

Mám pár otazek. Na té druhé straně plakátu je celá herní mapa? Je tato edice nějak početně omezená? Když mám ted digitální edici Viscount (artbook atd. v PDF), tak jaký dostanu artbook? Ten s 30 nebo 100 stránky?

1 Like

Tak mapa je cela, ale neni to takova mapa jako ve hre, spis stylizovana jako kdyby ji delal nekdo ve stredoveku :-] Backeri dostanou velky artbook.

1 Like

Děkuju za odpověď.
I když jsem teda spokojený se svojí edicí tak se po Vánocích rozhodnu možná i pro tuhle

1 Like

Zrušil jsem objednávku z Amazonu a koupil jsem si českou edici. Už se moc těším! :slight_smile: