Hřbitovní kvítí Necronomiconus

Kniha zmizela. Při návštěvě kláštera před tím, než tam dostanu přez hlavní linii je kniha zamčena ve skříni - kniha Necronomiconus. qvest jde splnit. ALE pokud jsem zadaný quest chtěl splnit až po tom, co jsem se do kláštera dostal vrámci hlavní linie - vyzvednout tu knihu co tam budu jako mnich…kniha tam není!!! Není tam ani po tom, co jsem již dále v hlavní linii a klášter mám splněný! a to ani po slavném pači 1.3.1!!!
Ps.: byla tam ještě jedna kniha psaná arabsky či jak…na tu jsem quest neměl, ale není tam ani jedna…

Mám stejný problém. :-/

Nikdo další za 17 dní se stejným problémem není kromě mě? Obě knihy ze zakázané knihovny v klášteře nejsou.
Necronomicon jsem předal dříve apatykářovi v Ratajích. To si tam pro něj mám dojít, když mám plnit klášterní řeholi nebo co?

Díky, taky jsem si ten quest chtěla nechat až na hlavní linii, takže tam už šupajdim ještě než začnu s hlavní linkou:-D

Já Necronomikon I i II ukradl i s Ibn Sinovou lékařskou knihou při zlodejskem nájezdu na klášter ještě dávno předtím, než jsem vedel, ze tam nějaký hlavni příběh bude. Necronomikon I jsem dal apatykari, Necronomikon II mi spolu s tou lékařskou knihou závaží v inventáři do konce hry a nelze nikomu dat. A ty knizky váží každá kilo, to zaboli.

Tak poslední pač to sice spravil, ALE hra mi začala padat…program přestal pracovat. Asi to není nějak kompatibilní se sejvy z 1.38.

1 Like

No já mám ten problém, že mi ta hra už dvakrát spadla, když jsem byl v knihovně a motám se kolem té skříně, ve které je ta kniha co potřebuji. Super hra, ale tohle je už druhé padání za tři dny hraní tak to nas…

Buďte zdrávi! Quest je teda pekelně dlouhý, velmi rozvětvený a chvílemi i obtížný, protože vyloupat se do kláštera (mimo hlavní dějovou linku), odemknout skříň v knihovně a ještě se ztratit strážím, to chce skill. Dokonce je tam i náznak duchařiny v podobě zaříkání u hrobu (připomnělo mi to Zaklínače). Quest je tedy zdá se opravený, dlouhý, ale zároveň bohatý na XP, groše, výřečnost i reputaci. Vyplatí se. :slight_smile:

Mohl bych se zeptat mám tu knihu ale nevím kde začít qest?

Mám knihu ale nevím kde začít qest s ní