Jako Vážně?

Nejsem si zcela jistý zda-li je bug sekce správná, ale nenapadla mě jiná možnost. I když hra má své mouchy jednu věc jí vážně asi neodpustím. V momentě kdy páčím zámek a nachytá mě moje vlastní přítelkyně tak začne řvát jako že zloděj? jako vážně moje přítelkyně? Cením fokus na autentičnost ovšem tohle je jak pěst na oko. :smiley:

To mě učil mlynář za mlýnem krást a když se mi ta krávovina po stopadesátý konečně povedla, tak mlynář i s Terezou lítali po dvoře, že jsem zloděj a že jsem je okradl… Tak na to dlabu a jedu dál. Musí se tu neustále něco omlouvat a přivírat oči. Je toho mraky…

1 Like

:)) Ale jo, dává to smysl, přecejenom se zase tolik neznáte a jedna hra na slepou bábu nic neznamená. :stuck_out_tongue: Ale ten bug s Peškem je trapnej. Taky na mě zavolal stráže potom, co mě učil vykrádat kapsy. Je to pěknej lotr. :smiley:

1 Like

Na české příspěvky je tu sekce Czech

A co teď s tím, když jsme v sekci Bugs?

To je fakt :grin: Hold si v této hře na Thiefa nezahraju i když někdy mě hra láká, ale lidi mě vidí i přes zdi… Je to škoda. Nechápu proč je tam tak pitomá hardcore minihra + páčení zámků.

Chápu tvoji flustrovanost, ale myslím si, že by přeci jen bylo lepší pojmenovávat vlákna nějak jednoznačně.
Nadpis “Jako Vážně?” se kvalitativně vyrovnává nadpisům v Blesku.
Navíc by to mělo být v český části, jak už je zde zmiňováno.

2 Likes