Nejsem si zcela jistý zda-li je bug sekce správná, ale nenapadla mě jiná možnost. I když hra má své mouchy jednu věc jí vážně asi neodpustím. V momentě kdy páčím zámek a nachytá mě moje vlastní přítelkyně tak začne řvát jako že zloděj? jako vážně moje přítelkyně? Cením fokus na autentičnost ovšem tohle je jak pěst na oko.
To mě učil mlynář za mlýnem krást a když se mi ta krávovina po stopadesátý konečně povedla, tak mlynář i s Terezou lítali po dvoře, že jsem zloděj a že jsem je okradl… Tak na to dlabu a jedu dál. Musí se tu neustále něco omlouvat a přivírat oči. Je toho mraky…
:)) Ale jo, dává to smysl, přecejenom se zase tolik neznáte a jedna hra na slepou bábu nic neznamená. Ale ten bug s Peškem je trapnej. Taky na mě zavolal stráže potom, co mě učil vykrádat kapsy. Je to pěknej lotr.
Na české příspěvky je tu sekce Czech
A co teď s tím, když jsme v sekci Bugs?
To je fakt Hold si v této hře na Thiefa nezahraju i když někdy mě hra láká, ale lidi mě vidí i přes zdi… Je to škoda. Nechápu proč je tam tak pitomá hardcore minihra + páčení zámků.
Chápu tvoji flustrovanost, ale myslím si, že by přeci jen bylo lepší pojmenovávat vlákna nějak jednoznačně.
Nadpis “Jako Vážně?” se kvalitativně vyrovnává nadpisům v Blesku.
Navíc by to mělo být v český části, jak už je zde zmiňováno.