KCD není perfektní, má chyby, má bugy, glitche atd.
Přesto je pro mě KCD to, co ve své době byly např. Final Fantasy VII nebo Morrowind.
Převrat ve vývoji RPG.
Inteligentní questy, geniální questdesign, nejlepší bojový systém jaký byl kdy ve hře implementován a to vše v dechberoucím prostředí českého Posázaví.
Warhorse posunuli laťku. A to hodně vysoko.
Při čtení Kingdom Come: Deliverance Forum mě mrzí, že si tak málo hráčů uvědomuje význam této Hry?
Co nám presentovali např. BioWare po epické Mass Effect Trilogy - Andromedu a nebo Bethesda po fenomenálním Morrowindu?
Skyrim jsem hrál několikrát, naposledy SE a i po 7 letech je tato Hra plná bugu (Steam Community Guide - How to complete broken Quests, Skyrim Console Commands - Next Quest Stage ID atd.).
Díky odvaze a víře Pana Vávry a hrstce dalších se mužeme v budoucnu tešit na inteligentní a náročné RPG.
Podle mě si tato Hra (i pres všechny technické chyby které má) zaslouží minimálně 90% (9/10) hodnocení a to za to co představuje a co opravdu je - NEXT GENARATION RPG.
PS: omlouvám se za pravopis - žiji už více jak 30 let v zahraničí.
153 hracích hodin, převážně vedlejší questy a cestování po Posázaví.
Tip - poslouchejte co si obyvatelé povídají- např. naražky na ochranu klimatu atd. - síla.