Kde je Bernard

Zdravím, poprosím vás o radu. Dokončil jsem quest se Zrzkem. Racek mně pověřil dalším pátráním. Ale protože mně ti dva lapkové dali zabrat, tak jsem zašel do Ratají za Bernardem trénovat. Po té jsem trénoval střílení z luku kousek od Bernarda Uviděl mě, jak střílím na psa a dal mně pokutu. Od té doby Bernard u kolbiště nestojí. Ani ráno ani večer. Nevíte co s tím? Mám nahrát starou pozici? Mezitím jsem totiž plnil dost side questů a nechce se mně vracet 10-15 hodin zpět. Díky za případnou odpověď

Bernard tam nemá být ani ráno, ani večer. Je tam přes den. Tusim od desíti do pěti ci do sedmi. Kdyz není tam, tak je nekde v hradu. Ale pokud neni u kolbiště, trénovat se s nim nedá. Zase kdyz ho najdeš, rekne Ti myslím, v kolik tam mas být.

Diky, zkusim ho najit. Jinak jsem u kolbiste cekal po hodine cely den. Napsal jsem to predtim blbe. Jeste me napada, ze zkontroluju reputaci v ratajich. Jinak je jeste nekde jinde jiny trener sermir? Diky

Tak to mě jedine napadá, jestli v rámci nějakého z ostatnich questu neni nekde jinde, nebo na cestě. Ono jim to hrozně dlouho trvá, než někam dojdou. Pokud neni ani v horním hradě, ani na jeho nádvoří, tak ja ho jednou nachytal u rychtare.