Ahoj mám docela problém s tímto úkolem. hned na začátku to vyčistím od lukostřelců, zabiju velitele a pak se mám probojovat ke kostelu. Jenže, vojáci tam jsou jak moji tak nepřátelé ale nikdo nic nedělá. Akorád když příjdu jednotlivě ke každému nepříteli tak po mě vystartuje a když ho nalákám blíž k mojí armádě tak začne reagovat i ona a zabije ho. I když je hotovo tak se nic neděje, Racek je dole v táboře.
Ahoj, mám úplně stejný problém
SPOILERY: zkuste restart steamu a pak znova nahrát pozici, mělo by vás to nahrát tam, kde máte vyčistit lukostřelce a zabít velitele… když vojáci proběhnou bránou, počkáte chviličku, než padne první z vašich vojáků, seberete mu louč (nebo použijete svojí) a zapálíte seno před bránou… tím vykouříte luky a nemusíte s nimi bojovat … velitele kumánců zabijou vaši vojáci taky sami, nemusíte zabít nikoho …
pak máte probojovat ke kostelu, to je nejhorší část, běžíte nahoru, chvíli sledujete bitvu (bojujete) a když vyčistíte všechny nepřátele, racek, bořek a případně další by měli být u brány a zavelet k jejímu vyražení… potom ještě přiběhnou nepřátelé zespoda od sena, než bránu opravdu vyrazíte.
podle mě je to zároveň těžký a zabugovaný, když máte před začátkem vyrážení brány nějakého lapku, který tam běží proti zdi např., musíte ho nalákat na sebe jak říkáte a zabít ho, nebo ho nechat zabít některým z vašich … pokud jsou všichni mrtví a vaši vojáci jen stojí, zkuste tak nějak pobíhat kolem brány, jestli nezavelí k jejímu vyražení, pokud ne, je to bug a musíte restart … dělal sem to teď asi 10x a přes bránu sem se dostal, ale chce to pevný nervy
PS: ještě by mě zajímalo, jak to probíhá, pokud např. vezmete jen 1/4 volbu vojáků - tj. nejmenší počet… já řekl, že jich je docela dost, volba 3/4 a ke konci fightu před vyražením brány byly i situace, kde byl jeden náš voják proti 3 zbývajícím lapkům… nicméně naši vojáci se občas záhadně respawnovali a nakonec je pobili
Dnesni patch 1.4.1 to vyresil, nahral jsem pozici a v klidu dohral