Ciekawi mnie czy jest ktos z Polski z kim można by podyskutować o grze.
Wygląda na to, że nie ma nas tutaj wielu.
Na razie jest na troje. Ciekawe ile jeszcze osób sie przyłączy.
Nie do konca z Polski ale Polak.
Tak samo tutaj! Czesc!
Widzieliscie nowy update? Wyglada to na Grunwald! (chociaz to 7 lat po poczatku gry)
Tak przypomina to bitwę pod Grunwaldem, a przynajmniej widać tam Krzyżaków i Chorągiew Wielką Królestwa Polskiego. Fajnie by było gdyby były jakieś aspekty polskie w grze ;d.
Jest także chorągiew bardzo przypominającą tą, które miało miasto Królewiec jak i chorągiew św. Jerzego, ciekawe co oni tam w 1403 roku robią ;] Gra ma opowiadać fikcyjną opowieść więc może jakaś rejza na Husytów, naście lat po początku gry.
gra zaczyna sie w 1403, ale logicznie rzecz biorac, musi troche czasu uplynac, jesli mlody kowal ma miec wplyw na przebieg historii. pewnie kilka lat mu zejdzie na przyuczeniu sie rycerskiego rzemiosla.
Oczywiście że są polacy.
Grono się robi coraz liczniejsze Nie mogę się doczekać kolejnego Alpha. Mam nadzięję że już dadzą nam system walki do przetestowania
Wiecie może, gdzie znajdę info o tym co będą dawać w 0.2 Alpha?
Zazwyczaj mówią o tym w video update na ich kanale yt
A powitać, wreszcie miło zobaczyć polski język Jak dużo osób ma dostęp do alfy? Czy warto dopłacić 15 dolców czy czekać na bete?
Także z Polski Myślę że lepiej poczekać na Betę
Zaraz wychodzi beta to poczekaj
Witam, witam, też z Polski jestem. W sumie jak juz sie tutaj zebralismy, to gdyby ktos byl chetny pomoc w prowadzeniu polskiego centrum Deliverance, prosze pisac na PW.
Witam serdecznie wszystkich rodaków, również jestem z Polski. Wreszcie dzisiaj zagram w Betę
Super że beta jest po polsku. Nie wiecie dlaczego kradzież nie działa. Potrzebuje łopaty i nigdzie nie mogę kupić a jedna stoi samotna pod płotem
I ja jestem Dzisiaj dołączyłem. Czołem!