Ahoj, mám takový problém. Při questu Mor v Mechojedech mě Johanka pošle za farářem Nikodémem. Ten ale přede mnou utíká nejspíš proto, že když jsem pro něj dříve plela ten záhon a jemu se to nelíbilo, tak jsem ho pak praštila
ale pokutu jsem zaplatila, reputaci v Sázavě mám výbornou, tak nechápu, co to je
nemá někdo podobné zkušenosti nebo nápad, co s tím dělat?
Bohuzel nemam. Pleni zahonku jsem delal az po tomhle questu. A taky jsem mel sto chuti ho prastit po hlave protoze to je typickej vsudybyl a vseznalek. Prej ze jsem to blbe vyplel. Tam uz nebyla ani rostlinka spatne!
Zkus natocit video a posli to na support@kingdomcomerpg.com
Ok, počkám chvilku, treba udelam nejake dalsi questy a uvidim, pak napíšu mockrát díky!
Nzm kdyz narazis na bug tak je nejlepsi to poslat na zminenej email. Nekdy se zeptaj na save v zipu nebo blizsi popis a kazdej pracovni den u toho sedi nekdo kdo to vyrizuje a posle to dal na spravny mista.
Možná je to taková blbá otázka můžu to na ten email poslat česky? Asi jo že
jo jsou tam normálně češi
Pecka díky
Ja ho mám celkom rád.
Skús ho nenápadne ovalit alebo chod do kostola v Sázave zaplatit odpustok, prípadne spln misie v kláštore, respektíve v Sázave, myslím, že tie dve sú nejako prepojené reputáciou. Skús dať obchodníkom za obchod naviac, zlepšis si vzťahy. Ak nič nezaberie, v tej miestnosti je kniha, kde sa docitas príznaky moru a čo to spôsobilo, následne sa ti v alchymistickej knihe nahodí na to recept. Ak nie, pogoogli, ja ti to pripadne hodím na youtube s receptom.
Tak jsem koupila odpustek a uz se me neboji mockrát vsem dekuju!