Mor v Mrchojedech

Ahoj, mám takový problém. Při questu Mor v Mechojedech mě Johanka pošle za farářem Nikodémem. Ten ale přede mnou utíká :confused: nejspíš proto, že když jsem pro něj dříve plela ten záhon a jemu se to nelíbilo, tak jsem ho pak praštila :smiley: ale pokutu jsem zaplatila, reputaci v Sázavě mám výbornou, tak nechápu, co to je :confused: nemá někdo podobné zkušenosti nebo nápad, co s tím dělat?

Bohuzel nemam. Pleni zahonku jsem delal az po tomhle questu. A taky jsem mel sto chuti ho prastit po hlave protoze to je typickej vsudybyl a vseznalek. Prej ze jsem to blbe vyplel. Tam uz nebyla ani rostlinka spatne!
Zkus natocit video a posli to na support@kingdomcomerpg.com

1 Like

Ok, počkám chvilku, treba udelam nejake dalsi questy a uvidim, pak napíšu :slight_smile: mockrát díky!

Nzm kdyz narazis na bug tak je nejlepsi to poslat na zminenej email. Nekdy se zeptaj na save v zipu nebo blizsi popis a kazdej pracovni den u toho sedi nekdo kdo to vyrizuje a posle to dal na spravny mista.

1 Like

Možná je to taková blbá otázka :smiley: můžu to na ten email poslat česky? Asi jo že :smiley:

jo jsou tam normálně češi :smiley:

1 Like

Pecka :smiley: díky

Ja ho mám celkom rád.

Skús ho nenápadne ovalit alebo chod do kostola v Sázave zaplatit odpustok, prípadne spln misie v kláštore, respektíve v Sázave, myslím, že tie dve sú nejako prepojené reputáciou. Skús dať obchodníkom za obchod naviac, zlepšis si vzťahy. Ak nič nezaberie, v tej miestnosti je kniha, kde sa docitas príznaky moru a čo to spôsobilo, následne sa ti v alchymistickej knihe nahodí na to recept. Ak nie, pogoogli, ja ti to pripadne hodím na youtube s receptom.

1 Like

Tak jsem koupila odpustek a uz se me neboji :smiley: mockrát vsem dekuju!