Zdravím,
Jsem Čech a myslím si že Zaklínač 3 je lepší než KC:D a to kvůli některým věcem např: V Zaklínačovi je zábavnější combat system a to z toho důvodu že to není až TAK vyhrocené do reality, další věc je zase o combat systému že jsou tam skvělé dokončovačky, pak je tam magie což přidává hře šmrnc a mohl bych tu ještě hodinu vypisovat co je lepší , prostě na realitě není až tak moc zábavných věcí když to vidítě každý den… Mají tam i Polský dabing !!! A celkově se mi líbí provedení atmosféra a celkově. Děkuji za přečtení je to jen můj názor. (Edit: Pro ty co nechápou, neříkám že hra je špatná je to sakra jen můj názor ! Děkuji za pochopení.)
tak dík no… ježišmarja…
Honem začít předělávat hru, hoďte tam ještě toho draka a firebally, na poslední chvíli se to stihne …
Firebally nestihnem, ale draka tam chci!
Umíš číst ? Je to jen můj názor.
(ježišmarja)
Něříkal jsem že to tam potřebuji… Říkal jsem že s magií je větší sranda -.-. Ale nikdy jsem neřekl že je to špatná hra… Hru jsem k tomu sám podpořil
No já jen že KCD se od začátku (tak pět let zpátky) celou dobu soustavně prezentuje jako velmi realisticky středověká hra. Říkají to několikrát v každém videoupdatu, v každém rozhovoru, v každé reklamě, a je to i v reklamním sloganu (dungeons and no dragons). Je to jedna z klíčových vlastností hry. Takže teď přijít s tím, že s magiií by to bylo lepší … je to jak kdybys vývojářům FIFA navrhnul že by se tam mohlo dát střílet kulometem.
Hmmm… Asi máš pravdu
no neke
Takze ten dracek jako fakt nebude?
I trollit se musí umět. Just sayin’.
Souhlasím , že Zaklínač 3 je skvělé RPG . A pro spoustu lidí bude asi Zaklínač 3 nejspíš lepší než KC:D . Na druhou stranu , ale další podobná spousta lidí se těší na KC:D právě kvůli zaměření hry na realitu středověku . A absenci kouzel berou tím pádem jako samozřejmost . Her s kouzlením jsou mraky , jedny lepší , jiné horší . WH se ale vydali jinou cestou , dosud neprobádanou a neprošlapanou . Vím , že se na fórech i komentářích právě tyto hry dost často srovnávají , ale za mě je to jako srovnávat jablka s hruškami . Oboje je ovoce , oboje je sladké , oboje roste na stromech a přece je v nich rozdíl . Jablkomilové budou upřednostňovat chuť , barvu a vůni jablek a hruškomilové hrušek . A každý z nich bude mít pravdu . Navíc srovnávat hotovou a vydanou hru proti vydané betě je tak trochu unfair .