Nekonečné načítání

Zdravím, chtěl bych požádat o radu u mého problému. V příběhové linii mám vyslechnout lapku v Mrchojedech, jenže po dokončení výslechu kdy se má spustit cutscena se začne načítat a nenačte se ani po 2 hodinách (odzkoušeno).
Dělalo to fakt pokaždý a zkusil sem i hýbat s tím fov a nešlo to ani na minimum :confused: furt čekám na update a doufám že se to tím vyřeší, ale jestli to nepomůže tak mě asi cakne, protože díky vedlejšákum mám nahráno přes 90 hodin protože hra je fakt boží, ale hrát to všechno celý znova…je mi na omdlení už z představy…:smiley: Tak kdyby ste mi někdo dokázal poradit co a tím nebo aspoň jestli někdo víte kdy konečně má vyjít ten update (a jestli mi to pomůže) tak bych vám byl fakt vděčnej… :smiley: díky moc :slight_smile:

1 Like

Otázka je, čím je to způsobeno. Zkus si nevzít na sebe nic. Nebo přenastavit grafiku či v krajním případě reinstalovat hru. Když ani to ne (a schovej si savy), tak se na něj vykašli a prostě ho zabij (či nech zabít, to by mělo jít). Má u sebe dopis. Ten by tě snad měl v příběhu dovést i tak dál. Ale nezkoušel jsem to, mně jednou umřel a vypadalo to, že Racek Kobyla si s tím dopisem vystačí.

1 Like

Díky ti nastokrat! Zkusil sem obojí ale pomohlo ho až zabít :grinning:sice sem přišel o chvíli cutscen ale to mi za to stojí, ještě jednou díky, strašně si mi zlepšil den! :sunny: :smile:

2 Likes

Prosímte, ještě jednou tě budu otravovat :confused: sice semto všechno s rackem vyřešil, řekl mu že umřel dal mu dopis a všechno, ale řekl mi ať ještě nechodím a zeptal se mě jestli už sem vyslechl toho zajatce a není možnost říct že je kaput afurt mi svítí bod ať ho vyslechnu a neukazuje se mi nic jinýho :frowning:

To je bug ve hře, viz např. Quest bug - Zajatec
Měli by to opravit v patchi 1.3 který by údajně měl vyjít ještě tento týden. Jinak je workaround jít za rackem hned co vyřešíš zajatce - nedokončovat quest v Mrchojedech ani se jinde nezdržovat a jít za ním rovnou…

1 Like

Hm, to je divný. A co ho nezabít rovnou, ale vyléčit vesnici a pak se za ním nechat pustit, to tam vtrhnou vesničani a můžeš se rozhodnout, jestli ho zabijou. Tak je nechat? Nebo ani to se nespustí?

Právě se to ani nespustí, když dám odejít a řeknu mu že se za něj přimluvím nebo tak tak se začne načítat cutscéna která se ale nenačtě nikdy

Já měl podobnej bug s nenačítající se cutscénou včera. Řešil jsem to loadem dřívější (a ne moc vzdálené) části questu… si říkám, jestli by ten quest nešlo “posunout” nějak konzolí. U Oblivionu a Skyrimu takové věci šly.

No klidně bych se o ten kousek ošidil abych mohl konečně hrát :grinning: vědět tak s jistotou jak a že to zvládnu aniž bych si tu hru posral ještě víc :smiley: jinak načetl bych si to ale hrál semtak dlouho že to ani nejde a připravit se tak o 25 hodin se mi taky nechce :frowning: snad to opravi ten patch a snad už konečně vyjde, každou půl hodinu to kontroluji a furt nic :confused:

1 Like