CZ:
NPC hned v první misi – Jaroslav, u kterého mám vyzvednout záštitu se neukazuje. Nemohu tak splnit ani první misi v této hře. Jde o bug pouze na PC, na PS4 hra běží v pořádku. Žádné módy nemám nainstalované, reinstalaci jsem zkoušel dvakrát, zkoušel jsem si i založit nový save a starý smazat, vše bez úspěchu. Netušíte, v čem by mohl být problém, případně, jak bych jej mohl vyřešit?
Když jsem psal na oficiální emailovou podporu, dodnes jsem (po několika měsících) nedostal odpověď.
EN:
NPC right in the first mission - Jaroslav, with whom I have to pick up the patronage does not show. I can’t complete the first mission in this game. This is a bug only on the PC, on PS4 the game runs fine. I don’t have any modes installed, I tried to reinstall twice, I also tried to create a new save and delete the old one, all without success. Do you have any idea what the problem might be or how I could solve it?
When I wrote to the official email support, I still did not receive an answer (after a few months).