Otázky na questy

Ahoj,můžete poradit pokud víte?
1/ jak funguje perk revenant
2/ je problém ,když v boji zemře člen kunovy bandy?
3/jak vyřešit úžický čarodějnice (už jsem herní dobou daleko od zadání úkolu).jednou odzkoušeno a pokud se pamatuju ,tk na ně zaútočili místní,když je bráním tk fail,když je nechám pobít tk taky…bohuta věčně nespokojenej.S čarodějnicemi jsem mluvil,rituál si rozmluvit nedaj.
4/svitky Ovidia v klášteře… všechny mám ale knihovník si je nechce vzít…nemám na to možnost (ale už jsem pryč z kláštera)

díky za odpovědi,pokud budou

2, na začiatku BoB nezomru, ale ak neskôr padnú, môže to zaseknut postup vo vedľajších ukoloch a jediné vodca je dôležitý na dokončenie.
3, s čarodejnicami sa stretni v noci.
4, všetky úkoly týkajúce sa kláštora vnútri kláštora ostávajú tam, ak odídeš.

Diky Savvym,povedlo se ti je už udržet na živu všechny?.Ohledně těch čarodějnic…vždycky jsem tam byl v noci a mělo to dvě vyustění…1/ že jsem se zúčastnil ritualu a pak nás napadli 2/ že jsem se neúčastnil a pobili “jen” čarodejnice,tak či tak,žádnej success řekl bych.A do kláštera se snad ještě dostanu…sebral jsem pak glejt od dveřníka když jsem s tim tatarem utek…ale taky zbytečnost nad zbytečnost…celej klášter,ale přitom dokonalá atmosféra…ten pocit když jsem se po týdenní buzeraci dostal na “otevřenej svět”…škoda co už.Ale díky moc za rady :wink: :slight_smile:

1 Like

…hmm možná ty vidláky jen omráčit obuchem nebo růčo,pak by bohuta nemohl mektat,no uvidíme

Tú misiu som plnil skoro po dokončení hlavnej línie, lebo som tiež nevedel ako to vyriešiť, takže som mal dosť dobré staty na boj. Skúsil som to len raz a úspešne. Objavili sa tam nejakí Kumani, a jednoducho som ich pobil. Na videu som videl ešte nejaké iné riešenie, keď sa zúčastnis, ale to bolo dávno.

Do kláštora sa dostať znova nie je problém, problémom je, že mnísi už s tebou nič nechcú mať, keď odídeš po zasväteni s novým menom. Niektorí ľudia majú blbé narážky, že by si mal byť v kláštore. Myslím, že tie kláštorne aktivity sa už nedajú reštartovať. Osobne som bol vyhodený z kláštora, takže som procedúrami neprešiel, teraz to znova rozohrávam a chcem sa zasvätiť bez vyhadzova, lebo som objavil bug ako nosiť v inventari kopiju a oni nechceli v kláštore zbrane.