Padání hry na Xbox One (po cca jedné hodině hraní)

KC:D je hodně dobrá hra. Hraju ji na xbox one (té původní) od prvního dne, kdy vyšla. Jsem trpělivý a tolerantní hráč, který bugy moc neřeší a nemá problém pochopit, že se občas vyskytnou. Jenže teď jsem narazil na problém, kvůli kterému mám problém hru dohrát.

Hadám, že problém nastal někdy po patchi 1.2 (předtím se mi to nestávalo). Hra mi padá. Stává se to cca každou hodinu. Vypozoroval jsem, že k tomu většinou dojde, když jsem v inventáři a přepínám mezi položkami. Někdy k tomu ale dojde i během hry. Nevím co to způsobuje, ale prakticky mi to znemožnuje hraní. Už se mi několikrát stalo, že po 30 – 50 minutách pokroku ve hře mi to celé spadlo. Když se to stane jednou… ok. Jenže mě se to stalo už asi 8x. Přiznám se, že v tuhle chvíli jsem hodně, ale opravdu hodně otrávený. Je mi jedno, jestli se pajďulákovi neobjeví hlava, nebo jestli se mi zasekne kůň v plotu. Ale tohle mě prostě sere. Na téhle konzoli jsem hrál už hodně her ale nikdy se mi nic podobného nikdy nestalo.

Děje se mi přesně to samé. A jsem docela rad, ze nejsem jediný a ze to není samotnou konzoli. Snad to opraví nejbližší Patch. Do te doby budu zkoušet zda to udela i jiná hra.

Taky se mi teď ulevilo, že nejsem sám :smiley: už jsem si myslel, že to snad bude konzolí, nebo co…

To jsem si myslel taky… teď mě docela štve, že jsem tam vrazil tovární a všechno stahuju znovu :smiley: Ale co. Četl jsem ze by snad v dohlednu měl vyjit Patch 1.3 tak snad s tím něco udělají. Dost mě ta hra vzala.

A jak dlouho to padání pozorujete? Já si myslím, že to je záležitost asi tak posledního týdne.

To by tak nějak sedelo. Nějaké ty 2 týdny je to horší a horší.

Teď jsem dokonce na v jiném tématu četl, že hra schazovala cely systém a díky ni zamrzaval cely xbox. Skončilo to prý až po reinstalu hry a po chcili hraní opět začalo.
Nevím jak Vy, ale já to vidím tak že počkám než se dá hra opravdu do kupy. Je úžasná ale hraní si má člověk užit a ne přemýšlet co člověk má jít dělat za quest a co když to spadne a nic se neulozi.
Ps: Kdyby jste přišel na jiné řešení problému určitě dejte vedet.

já asi počkám taky, v této podobě je to o nervy a o zdraví, když to spadne z ničeho nic… když mě něco napadne, tak určitě napíšu, ale pochybuju o tom… právě proto hraju na konzoli, abych nemusel “nic” řešit… :smiley: jediná varianta, je časté ukládání pomocí sejvovice, ale to neřeší příčinu, a je to proti mechanice samotné hry. A navíc není úplně levná.

Přesně tak. Já kupoval xbox vcelku nedávno pravé z důvodu toho ze na PC člověk řeší jestli to utahne. Na jaký nastavení a podobně. Proto si radši počkám a pak si hru poradně uziju, přesně jak říkáte. Ono samotná nacitaci doba není zrovna krátká abych ji chtěl podstupovat každou hodinu.