Mám problém s questem. V Sázavě jsem to oběhal a hrobník mě poslal do lazaretu, kde si mám pokecat s ,týpkem, co má zlomenou nohu…No lze ho jen okrást, ale né začít dialog. Nemohu se hnout, koukal jsem na YTB, kde k němu dojdou a dialog se rozjede. Nevíte někdo co s tím?
Mam to stejne , zkousel jsem vsechno a furt nic
mám ten samí problém doufám že to co nejdříve opraví
Taky mám tento problém. Myslím, že to bude mít něco společného s questem, kde jste měli pomáhat zraněným v klášterní nemocnici. Pomohl jsem jim, jak jsem mohl, ale Johanka mi řekla, že všichni umřeli a ten vesničan, co má pro nás mít dialog se pak neprobere. Už nevím, co dělat.
Jak vyresit problem jsem uz postoval do jineho tematu. Bezte do Sazavy za kozeluchm a od nej zjistite, ze se mu za fabrikou schazi banda rvacu. V noci tam zajdete a pote co je preperete vam reknou, ze kdyz splnite ukol v klastere nebudu vic spoilovat tak vas naverbujou. Lze take nad sazavou nalezt cely tabor, ale to se ochudite o quest v klastere, ktery dle meho nazoru je paradne napsan a koncipovan.
Btw hru jsem ve ctvrtek dohral a tech bugu je tam pozehnane a plosne nici zazitek ze hry. Az je opravi tak si to prehraji jeste raz. Kdyz bude nejaky problem vim co s tim tak napiste (ulmewix@gmail.com).
A je to zpusobeno tim, ze je v predeslem questu healnete.