Po přeinstalování hry nefungují save

Ahoj, přeinstaloval jsem windows a poté inainstaloval kingdome come. Vše se po naistalování Steam natáhnulo, save atd, ale když hru zpustím, tak se mi naobrazovce zobrazí, hláška reputace ztracena a informace o turnaji. Na této obrazovce to také zamrzne a hra dál neběží. Hraje jen hudba. Zkoušel jsem hru začít hrát od znova a to funguje, ale vzhledem k tomu, že jsem hru hrál cca 180 hodin, tak se mi to nechce hrát od začátku. Poradíte mi prosím někdo, co by to mohlo být za bug? Jinak na starém PC jsem do hry instaloval nějaký patch na ukládání, nemůže to být problém, proč to teď negfunguje, když jsem ho teď neinstaloval? Jinak do hry jsem nedoinstalovával teď žádné opravné patche, natáhnulo se to automaticky nebo to mám udělat? Děkuji všem za rady.

Ahoj,
Jsou všechny tvoje sejvy takhle postižené?

Mohl by jsi nám poslat sejvy, které takhle postižené jsou? buď přímo mě tady na fóru do DM nebo na náš support mail support@kingdomcomerpg.com

Ahoj, děkuji za odpověď. zkoušel jsem asi 5 save a všechny měly tennhle problem. Teď je nemám u sebe, jsem na jiném PC, ale večer sednu a pošlu vám nějaké save.

Ještě jedna otázka, za DLCčkovým ovelrayem je vidět co? je tam nějaké jiné UI nebo normálně zamrzlá hra?

To co můžeš ještě zkusit je vyponout si ve steamu DLCčka, psustit hru, uložit jí a pak DLCčka znova zapnout.

Ahoj, asi se budu ptát blbě, ale DLC je ten dodatek, který tam mám nainstalovaný, že jo? Mám tam nainstalovaný treasure of the past a HD sound pack. Oba jsem odšktnul, ale hlásí mi to, že save lze spustit jen dodatkem poklady minulosti. Jinak přikládám nějaké save ze hry a děkuji za rady.

Save jsem poslal na emial, nešlo mi to přidat na forum. Předem děkuji za rady. :slight_smile.

posílám prtsc zamrznuté obrazovky. Po zobrazení stránky se zobrazí vlevo nahoře reputace ztracena a poté to zamrzne na této stránce. Vždy je tam text o turnaji a hraje hudba, jinak je to zamrzlé.

tak teď si opravdu připadám jak blázen. Hru jsem dlouho nehrál a nevěděl jsem, že nestačí zmáčknout ESC, ale že ho musím podržet. Hra i save fungují :slight_smile: Omlouvám se a děkuji za rady. :slight_smile: mejte se

No, já mám stejný problém, ale hru jsem nepřeinstalovávala, jen prostě chvilku nehrála… a nyní nemohu nahrát uložené save - konfiguraci hry (DLC) mám stejné jako jsem měla v době kdy jsem ještě hrála.