Ahoj milé WH,
velmi Vám děkuji za krásnou hru. Hra je opravdu super a skvěle se mi hraje.
Soubojový systém je opravdu promakaný a skvěle mi sedí. Líbí se mi jak souboje beze zbraně tak šermování.
Obtížnost mi přijde akorátní, některé věci prostě musíte párkrát potrénovat a pak už to jede.
Cutscény prostě krása!!
Obdivuji, že jste to nevzdali, protože kdybych já denně četl to, co sem někteří jedinci psali, tak už bych se na to dávno vykvák.
Hra má samozřejmě nějaké porodní bolístky, ale nic zásadního jsem zatím neobjevil. Nevím, jestli je to tím, že mám jen štěstí nebo jsou někteří slabšího ducha . Občas někde povyskočí zlobivá textura, občas npc nečím projde nebo vytrvale zametá na dešti dvůr pod vodou, případně se občas někde hromadí stráže, nebo mají nutkání někam jít všichni najednou zavřenou bránou apod. Když bych se vrátil k oblíbenému tématu obličejů a jejich animace, tak to mi přijde v pohodě. Ano, mohlo by to být lepší a bla bla, ale to byste tu hru asi nikdy v životě nevydali.
Jediné, na co jsem narazil jako menší překážku, bylo páčení zámků. Hraji tedy na PC na gamepadu, ale zámky páčím klávesnicí . Což mě samozřejmě nevadí a líbí se mi, že není jednoduché něco vypáčit, už mi to docela začíná jít, abych se taky trochu pochválil, ale teda mít to jen na konzoli, tak nevím nevím… No, ale to není můj problém, to je problém konzolistů (mueheheheheh)
Asi karma za to, že hráli už od pátku…
Na to, že je to Vaše první hra mi to přijde vážně čupr.
Ještě jednou díky a přeji Vám hodně úspěchů do budoucna (a teď jdu hrát, ať smysluplně využiji ten den volna)