Poděkování a pochvala

Ahoj milé WH,
velmi Vám děkuji za krásnou hru. Hra je opravdu super a skvěle se mi hraje.
Soubojový systém je opravdu promakaný a skvěle mi sedí. Líbí se mi jak souboje beze zbraně tak šermování.
Obtížnost mi přijde akorátní, některé věci prostě musíte párkrát potrénovat a pak už to jede.
Cutscény prostě krása!!
Obdivuji, že jste to nevzdali, protože kdybych já denně četl to, co sem někteří jedinci psali, tak už bych se na to dávno vykvák. :smiley:

Hra má samozřejmě nějaké porodní bolístky, ale nic zásadního jsem zatím neobjevil. Nevím, jestli je to tím, že mám jen štěstí nebo jsou někteří slabšího ducha :slight_smile: . Občas někde povyskočí zlobivá textura, občas npc nečím projde nebo vytrvale zametá na dešti dvůr pod vodou, případně se občas někde hromadí stráže, nebo mají nutkání někam jít všichni najednou zavřenou bránou apod. Když bych se vrátil k oblíbenému tématu obličejů a jejich animace, tak to mi přijde v pohodě. Ano, mohlo by to být lepší a bla bla, ale to byste tu hru asi nikdy v životě nevydali.
Jediné, na co jsem narazil jako menší překážku, bylo páčení zámků. Hraji tedy na PC na gamepadu, ale zámky páčím klávesnicí :slight_smile: . Což mě samozřejmě nevadí a líbí se mi, že není jednoduché něco vypáčit, už mi to docela začíná jít, abych se taky trochu pochválil, ale teda mít to jen na konzoli, tak nevím nevím… No, ale to není můj problém, to je problém konzolistů (mueheheheheh) :smiley:
Asi karma za to, že hráli už od pátku… :smiley:

Na to, že je to Vaše první hra mi to přijde vážně čupr.
Ještě jednou díky a přeji Vám hodně úspěchů do budoucna (a teď jdu hrát, ať smysluplně využiji ten den volna)

2 Likes

Psal jsem to do jiného topicu, ale rád to zkopíruju a zopakuju. :slight_smile:

Mám odehraných už pár hodin a zatím jsem viděl nádhernou českou krajinu, možnost zvolit si způsob plnění úkolů, krásné filmové scény a fantastickou hudbu. Hratelnost super. Souboje jsou těžké, ale přesně takové výzvy mám rád. Miluju kodex a všechny dokumenty ve hře. Dávám si přestávky na jejich čtení.
Co mě překvapilo nejvíce je optimalizace. Nevím jak u ostatních, ale u mě byla beta nehratelná. dosahovala max 20 fps a v průměru se držela kolem 10 - 15fps, podle prostředí. Trochu jsem měl strach na mém 4 roky starém PC. Jediné, co jsem upgradoval byly RAM z 8mi na 16 GB. Teď hraji na high a hra jede plynule mezi 40 a 50fps na 1080, což je pro mě fantazie a obrovská poklona vývojářům za vyladění.

Pojďme všichni, ktož sú spokojení vyjádřit podporu a spokojenost nad hrou, kterou jsme si vysnili a Warhorse nám to splnilo. :slight_smile:

Přikládám můj ne uplně nejnovější PC:
CPU - AMD FX-8320 VISHERA
GPU - MSI AMD R9 280 GAMING 3G
RAM - Kingston HyperX Savage 16GB 2133MHz DDR3

PS: Jo vlastně jediný problém mám s tím, že se mi na Steam měl přidat soundtrack a artbook, ale nemůžu ho tam nikde objevit.

1 Like

Ano, hudbu je zapomněl zmínit, shame!!
Hudba je úžasná! Děkuji velice pánům Sporkovi a Valtovi :face_with_monocle:

A s dokumenty také souhlasím. Než jsem vůbec začal první misi tak jsem si vážně docela dlouho a hezky početl, kresby také krásné.

1 Like

Ano taky souhlasím. Super hra. Jen se divím, že když napíšete recenzi na steamu, máte třeba 5-10 hodin odehraných a napíšu, že je hra super dávám 10/10 bodů tak začnou nadávat.

Plně souhlasím se vším a ost taky nemám :smiley:

1 Like

Já taky. I info a postavách atd.

Taky musím vyjádřit maximální spokojenost. Taky si myslím, že většina spokojených lidí nepostuje na fóru, ale hraje hru, čili zdejší ubrečené pokřikování dětiček že je všechno moc těžký určitě neznačí názor většiny.

2 Likes

To jo. Ale chápeš, že ty jsi prostě rád, napíšeš po 4-5 hodinách na steamu recenzi a nějaký fracek rozmazlenej ty nadává. Já jsi můžu napsat recenzi jakou chci, když se mi to líbí a třeba dát 10/10 bodů. A že někdo říká, že po 4-5 hodinách se to nedá poznat, ale až dohraješ hru? To jako fakt jo? Snad každý ví do čeho šel. A snad každý ví už po 2-3 hodinách jestli ho hra baví ne? Ještě jsem nedohral hru a zjistil na konci, že me hra nebavila. A jestli tam bude nějaký bug mě nezničí. Pokud mě hra nebaví, tak to zjistím do 1-2 hodiny a hru vracím.

hra me bavi, ale treba ja bych ji nevratil uz z principu, kdyby me nebavila :slight_smile:

18 hodin čistého herního času a jsem nadšená, je to všechno, co jsem očekávala

nechápu cringe nad dialogy, přijdou mi neuvěřitelně lidské a zábavné a to hovořím jako někdo, kdo dialogy hlavně u vedlejších questů odkliká, protože jsou prostě nudné

systém boje mě mile potěšil, je to výzva a nejde lehce na ruku, připomíná mi to neúprosnost japonských vývojařů, ta satisfakce z vyhraného souboje je nepopsatelná

příběh bez dohrání soudit nehodlám, ale to, co jsem zatím měla možnost vidět a slyšet, mě prostě baví, snad první hra po letech, kdy nemám takové nutkání dělat vedlejší úkoly, ale vyloženě mě to nutí jet dál ten hlavní

technickou stránku věci neřeším, pokud se jedná o minor bugy a glitche, tak to se dá vždycky opravit, druhé Dishonored bylo také sepsuté jako prase za nedodělanost a já po vyladění hru dohrála čtyřikrát, nakolik mě prostředí a relativní svoboda herního stylu bavila a tady jsou tyhle elementy znásobené faktem, že to není koridorovka a objektů je nespočetně víc

Přijde mi, že spoustu zdejších fňukalů si vůbec neuvědomilo, do čeho vlastně jdou

Pije mi krev akorát lockpicking, kterej je fakt přehnanej, ale to také není nic, co by se nedalo vyladit během měsíce.

3 Likes

Tak už se OST i Artbook objevili na Steamu :slight_smile: :smiley:

Otázka zní, je tam ta písnička od Avengeru, co hraje během závěrečných titulků? Protože ji potřebuju…

Nevíte jak otevřít art book? Nebo kde ho popř. najdu?