Poradte co mám dělat

tak homosexualita je i v KCD, ale dovolit si ji mohli jen bohati (slechticove), co splnili manzelskou povinnost a pak si mohli za odmenu hrat s klukama :)) no a nebo klaster, to vime jak to chodi v base ne :wink: a klaster je basa jako remen…

No prostě žádný Prague Pride se rozhodně hned tak nekonal! jinak dostali kamenem do hlavy a hned měli jasno ve své orientaci! :smiley:

no vsechno na tajnacku, samozrejme, jinak byl mrtvej :wink: i ti slechticove to museli tutlat… proste meli poddane “spolecniky”, neco jako Ptacek Jindru na tom lovu, ale tam to byl opravdu lov :))

Ježišmárjá, jak je řeč o sexu a erotice tak se hned rozeběhne diskuze jako blázen :grinning:

3 Likes

No my tu skoro vymýšlíme středověkou sex-misi! :smiley:

No, ještě,že jsou tvůrci tak nekorektní, protože kdoví čeho bychom se pak na tom lovu i v zájmu té současné zvrhlé korektnosti vlastně dočkali co? A sem tam by se ve pak mihnul ještě i černoch! :smiley:

mne se libil ten sexualni podtext u vsech slechtickejch kecu :)) proste Ptacek jezdil na lov a mel holky… a anglickej termin wenches (proste holky, devecky) tomu dost pridaval :wink: system lazebnic taky super :smiley:

Tak ty lazebnice ještě musím zkusit! Zatím jsem jim čmajznul jen ten prsten pro mlynáře Peška! :smiley:

zkus, videt nic neni, ale sexy hekani :wink: a hlavne save hry, kvuli tomu jsem to delal…

To jsi se tam s Ptáčkem bavil o holkách? Já zatím ne, jen o tom, jak se tam šíleně nudí.

ne, tak to nebudu spoilovat… jeho porucnik Hanus o nem mluvi :slight_smile:

Jakto,že není nic vidět? Co do lázní zajít přes den? :smiley:

Nejsou nijak zvlast nekorektní. Zaklínač jednička byl trošku nekorektní, jak se tam za uspech u zen sbíraly kartičky :wink:
Co je přirozené, jest i mravné :slight_smile:

uvidis :wink: proste jen zkratka s hekanim

Tak to zase budu valit voči! :))))

hele, jako dobry, ale KCD zadnej material na masturbaci neni… jediny trosku rajcovni je jak Bohuta tam tu svou farskou hobluje do praku :smiley: ten se celkove poved

1 Like

No, jak jde grafika mílovými kroky kupředu, tak nevím nevím, co bude za takových pár let! :DD

pánové , prosím držte pouze mého hlavního problému , moc jste a zcela nevhodně odbočili

Tak když tvůrci na nás takhle?až se člověk nestačí divit! :smiley:

Ty voe kolik mate roku,proboha?? Takové sracky tady mlet…z toho mate první Vánoce ty voe,ze je ve hře sex…

1 Like