tak homosexualita je i v KCD, ale dovolit si ji mohli jen bohati (slechticove), co splnili manzelskou povinnost a pak si mohli za odmenu hrat s klukama :)) no a nebo klaster, to vime jak to chodi v base ne a klaster je basa jako remen…
No prostě žádný Prague Pride se rozhodně hned tak nekonal! jinak dostali kamenem do hlavy a hned měli jasno ve své orientaci!
no vsechno na tajnacku, samozrejme, jinak byl mrtvej i ti slechticove to museli tutlat… proste meli poddane “spolecniky”, neco jako Ptacek Jindru na tom lovu, ale tam to byl opravdu lov :))
Ježišmárjá, jak je řeč o sexu a erotice tak se hned rozeběhne diskuze jako blázen
No my tu skoro vymýšlíme středověkou sex-misi!
No, ještě,že jsou tvůrci tak nekorektní, protože kdoví čeho bychom se pak na tom lovu i v zájmu té současné zvrhlé korektnosti vlastně dočkali co? A sem tam by se ve pak mihnul ještě i černoch!
mne se libil ten sexualni podtext u vsech slechtickejch kecu :)) proste Ptacek jezdil na lov a mel holky… a anglickej termin wenches (proste holky, devecky) tomu dost pridaval system lazebnic taky super
Tak ty lazebnice ještě musím zkusit! Zatím jsem jim čmajznul jen ten prsten pro mlynáře Peška!
zkus, videt nic neni, ale sexy hekani a hlavne save hry, kvuli tomu jsem to delal…
To jsi se tam s Ptáčkem bavil o holkách? Já zatím ne, jen o tom, jak se tam šíleně nudí.
ne, tak to nebudu spoilovat… jeho porucnik Hanus o nem mluvi
Jakto,že není nic vidět? Co do lázní zajít přes den?
Nejsou nijak zvlast nekorektní. Zaklínač jednička byl trošku nekorektní, jak se tam za uspech u zen sbíraly kartičky
Co je přirozené, jest i mravné
uvidis proste jen zkratka s hekanim
Tak to zase budu valit voči! :))))
hele, jako dobry, ale KCD zadnej material na masturbaci neni… jediny trosku rajcovni je jak Bohuta tam tu svou farskou hobluje do praku ten se celkove poved
No, jak jde grafika mílovými kroky kupředu, tak nevím nevím, co bude za takových pár let! :DD
pánové , prosím držte pouze mého hlavního problému , moc jste a zcela nevhodně odbočili
Tak když tvůrci na nás takhle?až se člověk nestačí divit!
Ty voe kolik mate roku,proboha?? Takové sracky tady mlet…z toho mate první Vánoce ty voe,ze je ve hře sex…