Přeskakování překážek a "dokončovačky"

Příjde mi divné že nemůžete přeskakovat pořádně překážky či skákat na střechy ve Wtcherovi to šlo tady ne a přitom je to reálnější hra, a další věc jsou dokončovačky třeba když perfektně seknete nepřítele do hlavy když je bez helmy či s helmou ale slabou mohlo by to spustit dokončovačku např. odskenout hlavu či probodnout nebo rovnou kus hlavy odpadne je to středověk tak by takové dokončovačky seděly

Dovolil bych si trošku odporovat.

Přeskakovat překážky jde, respektive máme speciální animaci na přelézání plotů
Cokoliv co je nižší, jde přeskočit klasickým skokem. A na vyšší překážky jde i vylézt.
Samozřejmé ne na úplně všechno jde vylézt a všechno přeskočit.

Co se lezení po třechách týče, tak to taky jde, pokud ovšem střecha není moc kolmá (a těch je hodně) z té hráč sklouzne.

“dokončovačky” ve hře nemáme a odsekávání končetin jsme zavrhli už brzo v začátcích vývoje.
Máme ale ve hře něco čemu říkáme “mercy kill”, čímž se dá nepřítel dodělat, když se svíjí na zemi.

1 Like

Díky za rychlou odpověd a smím se tázat na easter eggy ? Budou ve hře nějaké ? Jinak se omlouvám nevěděl jsem že zde je taková možnost, jen co jsem se díval na youtube tak tam jsem neviděl moc toho přeskakování, maximálně přebugování přes kámen či kus dřeva apod.

Easter eggů tam máme hned několik.

Aha díky to byla vážně rychlá opověd přeju hodně štěstí ve vývoji hry a celkově jooooo… ještě bych zapomněl díval jsem se na video updaty a nevím jestli jste něco nezměnili co se týče kování a miniher jaké všechny minihry budou ?

Kování se bohužel nakonec vypustilo.
Ale kromě toho tam máme: pickpocket, lockpicking, alchymii, kostky, přepisování latinských textů, broušení zbraní, čtení a možná jsem ještě něco vynechal.

A lze se zranit pádem či udělat kotoul aby jsem tolik zdraví neztratil ?A zapomněl bych jde plavat, nebo lze utopit nepřítele když ho omráčíte ? Díky za odpověď

já vím já vím jsem otravný ale tyhle věci mě zajímají rád bych hrál všechny tři možnosti : zloděj, bard, válečník a zajímá mě jestli když pojedu na zloděje (stealth) tak jestli pak můžu topit lidi :japanese_ogre: :

Pády z velké výšky většinou zlomí Henrymu nohy, což má i důsledek na rychlost pohybu a je potřeba se vyléčit.
Pádem se dá i zabít. Mělo by být možné tak zabít i NPC, to je ale složitější.

Co se topení týče, tak nic takového ve hře není, ani plavání. Henry prostě nemá přístup do hluboké vody.

Když bude pršet schovají se lidé ?

ano takový systém tam máme.

1 Like

Takze hrac sa utopit nemoze, ale moze hrac utopit NPC? V Bete som videl napriklad, ze ovalil NPC, ktore spadlo do vody a samozrejme sa po case postavilo z vody, v ktorej by sa realne malo utopit, alebo aspon sa prebrat ako reflexia na to, ze sa dusi.

NPC se bohužel utopit nemůže.
Nemyslím si ale že by to byl nějaký velký problém. Ve hře není tolik situací, kdy by se taková mechanika dala rozumně využít.

Já si pamatuju že mluvili o nějakém AI bugu, kdy jim ovce jedna po druhé chodily do vody a topily se. To by znamenalo že se NPC utopit dají, ne?

O tom jsem nikdy neslyšel. Takže nemůžu potvdit ani vyvrátit.