Připomínky Alfa 0.4

To si nemyslím.

Zastávám názoru že ve chvíli kdy se vypne slowmo tak hráč začne bojovat s ovládáním hry a ne s nepřítelem ve hře, ale to je můj názor.
Teď už nemám nic konstruktivního co bych do debaty přidal.

Tak jestli chceš být superman z Matrixu a vyhrávat vše bez škrábnutí, tak věřím tomu, že bullet time chceš. Já zas chci realitu. A tam vítězí větší skill. Ještě by byla možnost takovouhle schopnost získat při vysokém skillu, to by bylo logičtější.

taky mám nějaký připomínky/detaily k nové alfě, hodím to sem, snad to nevadí:
1.na koni chybí opratě, chápu
2.mrtví lidi vypadají jako když spí a ne násilně zabití, nemají žádný brnění, chtělo by to trochu přitvrdit
3.lepší tutorial boje a klidně zvýšit obtížnost co to půjde, na tom se poznají chyby nejlépe
4.přidat ryby,rybař by mohl nosit nádobu na ryby, nebo to je jen sportovec?
5.zlepšit/zrychlit nasedání na koně a otevírání dveří, po čase může být nepříjemné
6.chybí mě tam víc nalehavosti a emocí, je to příliš poklidný až pohádkový, na to že tam někde jsou kumáni a hodně lidí umřelo, tak je klídek pohoda(žádnej stres), ale snad to je jen tou technickou alfou(pořád si tam snažim představit game of thrones )
7.mohly by se tam přidat cikáni(pardon romové)? toto etnikum tu bylo už v tý době velice nesnášeno

2 Likes

Tou dobou magneti teprve přijížděli do stř. Evropy (počátek 15. stol.) takže jich moc nebylo.