To si nemyslím.
Zastávám názoru že ve chvíli kdy se vypne slowmo tak hráč začne bojovat s ovládáním hry a ne s nepřítelem ve hře, ale to je můj názor.
Teď už nemám nic konstruktivního co bych do debaty přidal.
To si nemyslím.
Zastávám názoru že ve chvíli kdy se vypne slowmo tak hráč začne bojovat s ovládáním hry a ne s nepřítelem ve hře, ale to je můj názor.
Teď už nemám nic konstruktivního co bych do debaty přidal.
Tak jestli chceš být superman z Matrixu a vyhrávat vše bez škrábnutí, tak věřím tomu, že bullet time chceš. Já zas chci realitu. A tam vítězí větší skill. Ještě by byla možnost takovouhle schopnost získat při vysokém skillu, to by bylo logičtější.
taky mám nějaký připomínky/detaily k nové alfě, hodím to sem, snad to nevadí:
1.na koni chybí opratě, chápu
2.mrtví lidi vypadají jako když spí a ne násilně zabití, nemají žádný brnění, chtělo by to trochu přitvrdit
3.lepší tutorial boje a klidně zvýšit obtížnost co to půjde, na tom se poznají chyby nejlépe
4.přidat ryby,rybař by mohl nosit nádobu na ryby, nebo to je jen sportovec?
5.zlepšit/zrychlit nasedání na koně a otevírání dveří, po čase může být nepříjemné
6.chybí mě tam víc nalehavosti a emocí, je to příliš poklidný až pohádkový, na to že tam někde jsou kumáni a hodně lidí umřelo, tak je klídek pohoda(žádnej stres), ale snad to je jen tou technickou alfou(pořád si tam snažim představit game of thrones )
7.mohly by se tam přidat cikáni(pardon romové)? toto etnikum tu bylo už v tý době velice nesnášeno
Tou dobou magneti teprve přijížděli do stř. Evropy (počátek 15. stol.) takže jich moc nebylo.