Problém s koupí hry přes PayPal účet

Mám problém s koupí hry přes PayPal. Mám účet PayPal, ale nemám u něj spárovanou kartu, peníze na PayPal účet jsem si dobil pomocí bankovního převodu. Je možné objednat přes PayPal (na kterém mám peníze), aniž bych musel vyplňovat údaje o kartě? Bohužel nevlastním platební kartu s povolenými platbami na internetu.

Děkuji

Řekl bych že to možné je.
Jestliže máš na papyal účtu peníze, tak nevidím důvod proč by to nešlo.

Nejsem si ale jistý jestli jsem problém pochopil dobře.
Pokud s tím máš ale problémy obrátil bych se spíš na paypal support.

Problém je v tom, že pokud dám na stránkách Kingdomcome objednat hru, tak mne to přesměruje na platební bránu PayPal , a tam to po mě chce vyplnit údaje platební karty.

Jo takhle.
To je základní stránka, kde se můžeš zaregistrovat.
Ale mělo by tam být modré tlačítko “log in” kde se přihlásíš. Takže jestli máš účet kde jsou peníze, tak by jsi ho měl být schopný použít.

To je OK, přihlásim se k účtu PayPal, ale pak to právě po mě chce vyplnit ty údaje platební karty…
Píše mi to “Please add a debit or credit card to complete your purchase.”

Aha, aha
Prošel jsem rychle nějaká ta fóra a vypadá to že pro používání paypalu je potřeba mít linknutou kartu, pro oveření účtu.

To jsem s PayPal taky řešil (dávno před KCD) a došel ke stejnýmu závěru co Proky (a pořídil si kartu na placení přes internet).

OK děkuju. Nakonec jsem to teda spároval s kartou s dočasným limitem a to stačilo. Pro vlastní platbu se použily peníze, které jsem měl na účtu PayPal.

Tak a teď už se jenom ponořit do kouzelných bugů naší hry :smiley: