Quest BUG - Kostka je vrzena

V questu Kostka je vržena, jak utikam z Vraniku, kde mi pomohl Zbyšek a úspěšně uteču. Tak jak je ta cut scena kde mluvi Racek s Hanušem tak po skončení te cut sceny se objevi loader, a ten uz nikdy neskonci a neovlivnim to ani zadnym jinym rozhodnutim pred proste se za tenhle quest nedostanu.

Na jake jedes platforme? Ja jsem zasekly jeste na starsim patchi na ps4 ve stejnem miste, tak mi zajima, jestli to ten novy patch na PC opravil.

Na PC v patchi 1.3.1, takze zrejme neopravil

Mam PC verzi patch 1.3.1 a cut stále načítá, bylo to i před tím patchem co měl na steamu 212mb, zkoušel jsem i low graf. nastavení, co jsem se dočetl ze nekde pomohlo, nepomohlo :smiley: btw řeší se zde : Infiniti loading screen in the die is cast mission (Xbox) HELP!

Na PC verzi 1.2.5 mi to při prvním hraní prošlo.

Ja jsem bohuzel na verzi 1.2.5 mel jiny problem, kvuli kteremu pro me byla hra nehratelna, takze se k tehle verzi vratit nemuzu

Kdyby ty fora tady procital nekdo z WH tak by mohl rict nejaky debug prikaz bud na preskoceni questu a nebo aspon jiny, ktery vypise nejaky debug informace. Rad bych si zahral, ale kdyz me tu vzdycky po par hodinach hrani zasekne nejaky bug je to uz opravu unavne.

No ani patch 1.3.3 to neopravil, tak budeme doufat, ze ten ohlaseny 1.4 s tim pohne.

Tuhle misi jsem začal hrát na 1.3.1 a bez problému ji dohrál do konce. Takže problém bude asi někde jinde.

1 Like

Upřímně, ja taky, ale bohužel se nedostanu přes cut scénu :slight_smile:

Stejný problém, kdy se dá čekat oprava, děkuji.

Několikrát se mi podařilo podobný problém vyřešit pomačkáním (a držením) Esc, jako bych chtěl přeskočit cutscénu, která se nenačetla. Také jsem měl nekonečnou načítací obrazovku, po hektickém mačkáni Esc mě to hodilo do fáze po cutscéně.

No neco podobneho sem zkousel, ale mozna malo hekticky tak to jeste vyzkousim vic hekticky :smiley:

1 Like

No nakonec nejčastěji pomáhalo jednou Esc zmáčknout, poté zmáčknout znova a podržet. (bylo to ve verzi pár dní po vydání, kdy bylo zasekané skoro všechno) Při novém rozehrání hry už jsem nenarazil na žádný problém, takže taky doporučuji.

No bohuzel mi to nepomohlo a ani nepomohlo pustit hru na jinem PC, takze bych rekl, ze problem bude v kombinaci voleb v rozhovorech predtim nu coz, budem doufat, ze patch 1.4 to rozjede.

Takže když nepomohlo ani Esc, jsem se rozhodl počkat na opravu, a zatím si hrát starší část, vrátil jsem se k bitvě v Přibyslavicích, když jsem se dostal ke cut scéně s Prckem, po které mělo dojít k souboji s ním, stejný výsledek, běží loader, a to je všechno. Takže mám silné pochyby o rozehrávání kterékoliv části hry.

Na PS4 novy patch opravil nekonecne nacitani na vraniku v dome. Alespon ja mam to stesti :slight_smile:
Take nacitani texture vypada jiz vyrazne lepe, akorat jsem již potkal SPOILER v bitve v Talmbergu postavy vesnicanu stojici do T. Déšť vypadá zatím také opraven.