Quest Hon na zajice

V casti questu kde mam vypatrat pytlaky a poptat informace ve vesnici, me ukazatele vedou na dve mista ( Tomas a Marketa ). Bohuzel ani jeden z nich na miste v jakoukoliv dobu neni. Zadne NPC sem si nikde vedomne nezabil, takze se asi bude jednat o bug.

Mám stejný problém. Jednou mi to vyšlo a markéta tam byla, ale musel jsem nahrát dost starý sejv kousl jsem se v hlavní linii. Pak na podruhé tam byla, ale "vešla do jiné postavy"u mustku a zmizela. Je tam jen značka a ona tam není. Načítat sejv x hodin zpět se mi nechce.

Kopíruju z jinýho threadu DROBNÝ SPOILERY:

Linie vedlejších questů v Talmberku pro lovčího Nicholase: už když jsem ty questy začínal, říkal jsem si, že to nemůže dopadnout dobře, vzhledem k tomu, kolik postav, dialogů a možností, jak quest dělat tu je. Bugů je tu víc, některý znemožní dokončení questu. Například: nejde získat písemné přiznání od Nicholase, protože se při rozhovoru s ním tahle možnost vůbec neobjeví. Navíc Talmberk je známej tím, že má “sebevražednej most” (i když ono to jde u víc těch lávek v Talmberku), kde jste možná viděli videa na YT, jak nějaká postava lítá ve vzduchu, pak spadne na zem a je po ní. Problém je, že tohle maj tendenci dělat pojmenovaný postavy důležitý pro dokončení týhle série questů, Xkrát se mi už stalo, že jsem jen jel kolem, viděl mrtvolu a prostě musel reloadovat, protože bych jednou rád tenhle quest udělal. Další bug je, že občas, když člověk reportne Robardovi, kde je kemp pytláků, tak se nic nestane. A nebo naopak nic nereportne a maníci tam naběhnou tak jako tak. https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/7yxwh3/spoilerbug_hare_hunt_sheep_in_wolfs_clothing/

Pravděpodobně ty potřebný NPCčka ve vaší hře spáchaly sebevraždu nad Talmberský můstkem a nevšimli jste si toho. Stejně bych ten quest teď asi nehrál, protože problémů je tam víc.

Quest mi nejde dokončit. Dostanu se do fáze, kdy přinesu zajícovi podepsané doznání od lovčího a zajíc říká počkáme do rána a vydáme se spolu na tamberk. OK. Spustí se čekání do 6:00, ale pak se nespustí cutscéna a já jsem sám v lese. Zajíc nikde. quest nejde dokončit.
EDIT: Zkusil jsem přijít za zajícem po ránu a cutscena spustila. došli jsme na tamberk vše ok. po cutscene načítaní, které bohužel neskončí - pád hry.