Seznam bugů

Zdravím, rád bych věděl zda jsou v řešení tyto opravdu neskutečné bugy.

1. Vedlejší mise Slavící - Quest nejde odevzdat, po získání odměny na sebe Henry a NPC koukají a nejde s tím nic dělat (ctrl+alt+del je jediná možnost)
  2. Postava Henryho mi jednou přehrávala při mluvení s NPC animaci jakoby Henry padal
  3. Quest nejde odevzdat (Po 5-15 minutách se spustí animace odevzdávání textu i s dialogem nicméně to už jsem jinde takže si povídám například se stěnou, stromem, nebo kamenem) (Jedná se o více questů !)

To jsou bugy po prvních pár hodinách hraní.

1 Like

Nalezl jsem, překlep v českém kodexu v části o postavení žen ve společnosti. Nevím zda bylo hlášeno již někde jinde, je toho tolik, že bych strávil půl dne prohledáváním fóra a to se mi nechce, raději chci hrát :slight_smile: Přikládám tedy do tohoto topicu.
Přikládám screen:

Přidávám další chybku v textu na kterou jsem narazil:

Dobrý den, narazil sjem na problém u tří úkolů.

Prvni z nich je Zajícovo oko. Jsem ve fázi, kdy mám nechat Mikuláše podepsat doznání, ale když s ním promluvím, mám tam na výbeř jen dvě možnosti, trenink a konec rozhovoru.

Druhý úkol je Hrbitovní kvítí. Mám za úkol vykouřit chalupu kvítím z nebožtíkova hrobu. Když ale promluvím s Drahomírou tak me vezme do baraku. Kdyz chci ale pouzit vykurovani, nic se nedeje. Nefunguje pouziti vykurovani. Možná to bude mít co dělat s tím, že jsem už lootnul uhlí z Aloisova statku.
Edit 26.01. : problém jsem našel v tom, že i když nemám v inventáři 10x Vlčí mák, tak se quest i tak spustí. Bez máku ale nevykouříte nic. Odejít z domu nejde.

Za třetí je to úkol Bohatým brát, chudým dávat. Ukradl jsem pečetidlo, ale když jdu za vagabundem, tak už asi 10 herních dní stojí na pranýři v Ratajích na náměstí. když s ním promluvím, v konverzaci není žádná možnost na odevzdaní pečetidla.

. U vedlejsich questu prevlek a hrbitovni kviti jsou znacky na stejnem miste mimo mapu

1 Like

1 Like

Bude se to nějak řešit? Také nemůžu dokončit quest, ve kterém má Mikuláš podepsat doznání, ta možnost tam prostě není.
A nemůžu ani dokončit předání vagabundovi, protože je v kládě. Mluvit s ním jde, ale dát mu to nejde.

Taky jsem narazil na várku bugů na PS4.
Dostihy - Během dostihů se mi neukazovala značka kam mám vlastně jet. Úkol jsem měl označen ,ale značky nikde.
Hon na Zajíce - Tady mám problém, že když jdu na hrad za Bořkem a žádám ho o posily, tak mi řekne ok, ale tím rozhovor končí a žádná scénka se nekoná.

Zajícovo oko - Tady mám stejný problém s tím doznáním Mikuláše. Nejde mu absolutně nic předat a quest nejde dokončit. Chudák markéta tam bude svázaná asi dlouho. :smile:

Pak mě ještě napadl bug. Je to vedlejší quest s Ptáčkem. Jdeme za Hanušem na kobereček a máme jet někam do lesů, vyřečit problém s Wolfem. Tenhle quest funguje podivně. Když dorazím na místo setkání a omylem začnu zase kecat s ptáčkem portne nás to zpět do Ratají a musím jít tu štreku znova zpátky. Když vyjednávám s Wolfem a dám si s ním duel 1 v 1 , tak nesmím opustit nějakou vzdálenost od tábora, jinak mise selže a to možná není bug, ale je to divné. Povedlo se mi to při souboji ,že jsem couval asi už moc. Dále když ho porazím, tak se na mě vrhne zbytek tábora a to taky nevím zda je naschvál nebo ne.

Vše je hráno na PS4.

Nalezl sem jeden z bugů ve vedlejší misi slavíci. Dal sem na zem klece, odešel a další den se vrátil, ale byly tam pouze dvě ty klece. Třetí mi to ukazuje značku, ale prostě tam není. Tak sem zabil ty parchanty nahoře a nic, pak sem našel ještě pytláka tak už sem doufal že jí vzal on a taky nic. Prostě klec není.

EDIT: U toho pytláka je easterr egg. Je tam posed a v tom posedu je silničářský kužel :smiley:

Tak menší průzkum těch úkolů kolem Zajíce.
Pokud chcete jít s Bořkem dopadnout Pytláky, tak nesmíte říct Markétě, aby pověsila věneček na vrata. Jinak se ten quest rozbije a s vojáky nikam nepůjdete.
Pokud vám nešlo předat doznání jako mě, tak zkuste tento postup. Přijměte od Mikuláše quest hon na Zajíce. Prokecejte jeho, hospodu, Tomáše a jednu místní drbnu. Bohužel si nepamatuju jméno. A nakonec kovářovu manželku. Ta vám řekne informace o rejdech a o Markétě. Jděte za Markétou a znovu ji ukecejte a ona vám řekne, že zajíce potkala a nabídne to variantu s věnečkem. Pokud se tedy chcete dát touto cestou, nechoďte zjišťovat polohu pytláků za uhlířem a ani do té hospůdky na mýtině. Nechte Markétu pověsit věneček a hodinu počkejte a šup na místo setkání. Takto mi ten quest šel zahrát, včetně předání doznání. Oni se v tomhle questu ty možnosti hodně kříží a asi to dělá neplechu. Ale na podrobnější zjišťování jsem nervy už neměl.

Jo a bacha kde seskakujete z koně. Včera se mi povedlo seskočit z koně přesně na místě kde seděl žebrák v Ratajích a hra to vyhodotila jako smrt. Pád z výšky, takže neskákejte z koně na npc. :smiley:

XBOX v 1.2

• Nejde dokončit quest Slavíci, Jindra s Bernardem na sebe jen zírají.
  • Nejde dokončit quest Ve vší počestnosti, po obehrání Zdeny a následném rozhovoru v lázni s Janem se Jindra zvedne, vyleze z lázně a nic se neděje, při čekání se quest zruší jako nesplněný.
  • Hra po delším hraní padá, docela to naštve, když 3 hodiny po lesích lovím lapky a potom můžu začít znovu.

Pro mě tedy úplně rozbitá hra, když za Janem nepůjdu a budu plnit jiné questy, rak předpokládám, že se také po čase zruší.

Ve vši společnosti mám stejný problém, ale u mě to byla chyba v tom že někteří lidé přdemnou zdrhali skrz popularitu,(vždy ti to hodi bílek velkej rámeček z nápisem ze lidi vnímají tvé činy bla bla) takže v momentě kdy jsme dokecali z ptačkem o vinu a kde ho najdu, tak do místnosti vlezla ta Klárka která se mě lekla a zacla utíkat a tím mě úkol skončí pokaždé jak mě klarka uvidi

Tak na třetí pokus jsem quest Ve vší počestnosti dohrál, šlo o to, že mi při předchozích dvou odešla Zdena po dohrání kostek z místnosti(asi nasraná že jsem vyhrál :smiley: ), když jsem šel mluvit s ptáčkem a poté tam nebyla, aby zavolala na Kláru. Potřetí se jí podařilo mě porazit a z místnosti neodešla a quest fungoval normálně.

To mas štěstí :slight_smile: já se snazil hodně aby mě neviděla, což se mi sice povedlo, pak jsem měl možnost najít to víno, jenze já deb** si to blbě uložil a omylem jsem premazal save před tím úkolem abych třeba počkal na update s opravou nebo si zlepšil reputaci( tak jako tak se musím vrátit k Ptáčkovi s vínem, kde ale bohužel furt je ta klarka která mě uvidi a zdrhne a tím zruší úkol)
:smiley: takže mám v inventari to víno a úkol už zrušeny takže už nemuzu opakovat.

Další bug je že mám v inventáři spoustu věcí u kterých mám napsáno qestový předmět a nejde sním nic dělat.

Například když hned na začátku máte dát tereze hřebíky tak sem jí dal hřebíky od kuneše a ty qestový furt tahám usebe, dále mám spoustu uch lapků v inventáři a nevím co snimi, ani do truhly to nejde dát.

A tuhle sem našel nějaký kopí (zase nevím přesný název) který nešlo dát do inventáře, ale šlo nosit jenom v ruce, nešlo ani prodat a když sem vlezl do města tak po mě šly ještě stráže.

Potom se mi to nějak buglo a ve všech cutscénách mám přesně 10.6FPS a aby to nebylo všechno tak sem se tuhle vyspal v nějakým městě (nevím ted název) a po probuzení mi kompletně zmizel hud, nešlo nic dělat, chodit, skákat, mlátit, nešla mapa, inventář, ani klávesa ESC, jediný co šlo bylo se točit myší dokolečka. Takže tvrdý vypnutí hry a dělalo to i po načtení hry znovu.

PC verze
Nevim zda uz tyto bugy nekdo psal, ale taky nake vypisu. Kdyz jsem vesel do katova domu, neslo projit dvermi ven, musel jsem hru vypnout. Dale kdyz jsem se ucil vykradat kapsy u mlynáře, neslo dokoncit quest, protoze po vykradeni kapsy s nim neslo promluvit, sel jsem si promluvit s Terezou a spustila se konverzaci s mlynarem. Dale v Talmberku neslo vlezt na zebrik, kdyz jsem od nej odesel a zase ho pouzil tak uz to slo.

zdravim.Tereza se ve mlejne sekla ve dverich.furt tu stoji a nejde s ni mluvit.nepomuze ani kdyz se vyspim ani kdyz se vratim pozdeji.nejakej tip?dik

Mám to stejně.
Souvisí to s tím když quest hraješ po dohrání hry, resp. po obsazení hradu
Snad to opraví, stejně jako Quest pro Vojtěcha a Mrchojedy a nebo Vagabunda.

no ja jsem zatim moc z hlavniho pribehu neodehral,ted mam jit teprv s mladym ptackem na lov zadny hrad jsem neobsazoval jeste.treba kamos tu romanci s terezou dodelal bez problemu,ale vagabund je porad na pranyri no :smiley:

Mam stejny problem. Uz si to nejak vyresil?